Crvena Luka Resort

Biograd na Moru, Kroatia Lippu - Kroatia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Zadar Airport (ZAD): 29.4 km (32 mins)

Tietoja hotellista

Crvena Luka on moderni uusi (2013) täyden palvelun lomanviettokeskus. Majoitutko mukavaan 2 h huoneeseen, tilavaan huoneistoon vai omaan huvilaan 10 metrin päähän merestä? Ne kaikki on sisustettu modernisti ja varustettu mukavaa lomaa varten. Lomanviettokeskuksessa on ulko- ja sisäuima-allas, noutopöytä- ja pienempi à la carte -ravintola, pizzeria, jäätelöbaari, rantabaari ja aula. Majoitus hotellihuoneessa sisältää puolihoidon, johon kuuluu maukas aamiainen ja päivällinen noutopöydästä. Ne nautitaan pääravintolassa. Muista aterioista ja muissa ravintoloissa nautituista aterioista maksetaan paikan päällä. Lomanviettokeskus sijaitsee Crvena Luka -lahden rannalla muutaman kilometrin päässä Biograd na morun kylpyläpaikkakunnalta etelään lapsille mainiosti soveltuvan matalan hiekkarannan äärellä. Lomanviettokeskuksessa voi pelata tennistä ja rannalla rantalentopalloa. Sisäuima-altaassa voi kuntoilla uimalla. Hyväntuoksuiset pinjapuut varjostavat mukavasti kesähelteellä. Lahden rantaa reunustavalla kävelytiellä voi hölkätä tai tehdä rauhallisia kävelyjä meren rantaa pitkin. Lähin keskus on Biograd na moru n. 5 kilometrin päässä. Omaa tai vuokra-autoa suositellaan.

Sijainti

Crvena Luka -lahden rannalla noin 5 km Biograd na morusta etelään. Zadarin keskustaan on n. 25 km.

Näin asut

Modernisti sisustettuja huoneita, huoneistoja ja huviloita. Huomaa: 2 hengen huoneissa ja sviiteissa ei ole keittokomeroa vaan keittomahdollisus. 1 alle 6-vuotias lapsi ilmaiseksi vanhempien vuoteessa 2 h huoneessa (HR-26002, HR-26003 ja HR-26004). Aterioista on maksettava. Ilmastointi, lämmitys, tallelokero, tv, puhelin, Internet, minibaari, hiustenkuivaaja ja kylpy/suihku. Parveke tai terassi.

Palvelut rakennuksessa

Vastaanotto, ravintola, aamiaissali, sisäuima-allas-/ulkouima-allas, aurinkotuoli (maksullinen), rantapalvelut (maksullinen), kuntosali, sauna (maksullinen), kylpylä (maksullinen), tennis (maksullinen), baari, disco/viihdeohjelmaa, Wi-Fi, paikoitus (maksullinen), leikkipaikka.

Lisävalinta

Lastensänky varattava etukäteen, ilmainen.

Muuta

Loppusiivous sisältyy. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät. Turistivero/ympäristömaksu maksetaan paikan päällä.

Hissi.

Saapuminen

Huoneistot: Vapaavalintainen saapumispäivä ja väh. 7 yötä 14.6.-13.9.2014, muulloin väh. 3 yötä. Huvilat: Vapaavalintainen saapumispäivä ja väh. 7 yötä. 2 h huoneet: Vapaavalintainen saapumispäivä ja väh. 7 yötä 14.6.-13.9.2014, muulloin väh. 1 yö. Check in -aika: 15:00 - 20:00, huoneenluovutusaika: 11:00.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä