Grand Hotel Parkers

Napoli, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Naples International Airport (NAP): 11.8 km (21 mins)

Tietoja hotellista

Grand Hotel Parkers sijaitsee keskustassa, ja Molo Beverellon satama ja Lungomare Caracciolo 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 2,9 km:n päässä kohteesta Via Toledon ostoskatu ja 4,5 km:n päässä kohteesta Napolin satama. Tässä majoituspaikassa on 79 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntoklubi ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Palveluihin kuuluvat maksulliset kuljetukset, joilla pääset helposti rannalle. Ristorante Le Muse, joka on yksi tämän hotellin 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 5.00 EUR per henkilö per yö korkeintaan 14 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 15 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 37.00 EUR per yö
  • Lisävuode: 50.0 EUR per päivä
  • Illallistapahtuma: 70 EUR

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Enintään 6 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi yöpyä ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä