Akti Palace

Kardamena, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Kos Airport (KGS): 10.3 km (13 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 100-250 m
  • Paikallinen keskusta: 4 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 4
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Akti Palace on mukava All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa hieman Kardamenan kylän ulkopuolella Kosin eteläosassa. Täällä asut rauhallisessa ympäristössä, ja tekemistä riittää niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin lomailijoille.

Akti Palacen suurelta ja kutsuvalta allasalueelta on merinäköalala. Alueella on myös erillinen lastenallas. Kun haluat uida meressä, rannan ja hotellin välissä on vain kapea tie. Rannalla voit kokeilla erilaisia vesiurheiluaktiviteettaja, kuten vesihiihtoa ja banaaniajelua.

Akti Palacessa matkan hintaan sisältyy All Inclusive, joten voit viettää erittäin helpon ja mukavan loman. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffetista hotellin pääravintolassa, joten voit koota itse mieleisesi aterian. Jos nälkä yllättää keskellä yötä, snackseja on tarjolla myös myöhäisestä illasta varhaiseen aamuun. Hotellissa on myös kolme à la carte -ravintolaa, joissa on tarjolla erityylisiä ruokia, sekä kiinteä maistelumenu, johon sisältyy useita pieniä annoksia. Janon yllättäessä voit tilata juomia sekä päivällä että illalla jommasta kummasta baarista. Allasbaarissa on myös tarjolla snackseja ja yksinkertainen buffetlounas.

Jos haluat kuntoilla lomasi aikana, vastaanotosta voit vuokrata polkupyörän tai pelata tennistä jollakin hotellin tenniskentistä. Voit myös treenata itse kuntosalilla. Käytä myös tilaisuus hyväksesi ja hemmotele itseäsi ihanalla hieronnalla tai jollakin rentouttavalla käsittelyllä hotellin spa-osastolla. Kaikki lapset voivat pitää hauskaa ja osallistua aktiviteeteihin hotellin kansainvälisessä lastenkerhossa. Useampana iltana viikossa hotellissa on luvassa elävää musiikkia tai showesityksiä.

Akti Palacessa on kahden hengen huoneita, joissa on tilaa jopa viidelle hengelle. Kun haluat hieman jotain ekstraa, varaa kahden hengen huone, josta on pääsy yhteiseen uima-altaaseen. Hotellialue levittäytyy laajalle alueelle, joten välimatkat huoneiden, eri palvelujen ja rannan välillä vaihtelevat suuresti.

Akti Palacen vieraat voivat myös käyttää kaikkia sisarhotelli Akti Beach Clubin All Inclusiveen sisältyviä palveluja. Hotellien välillä on 100 metriä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä