Apartamentos Las Orquideas

Playa del Ingles, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 150 m
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 29.5 km (22 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä pieni huoneistokompleksi sijaitsee Playa del Inglésin keskustassa, vain 100 metrin päässä rannasta, julkisista liikennevälineistä, ostospaikoista sekä ravintoloista, baareista ja yöelämän paikoista. Lentokentälle on matkaa 30 km.

Vieraat ovat lämpimästi tervetulleita aulan vastaanottotiskiin. 15 asuntoa löytyy. Palveluihin ja palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu ja pesulapalvelu. Mukavuuksiin kuuluu juomakone. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien supermarket. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle maksua vastaan. Palveluihin kuuluu hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Huoneissa on keittiö ja kylpyhuone. Säädettävä keskuslämmitys takaa mukavan lämpötilan. Parveke tai terassi kuuluu huoneiden vakiovarusteisiin. Asiakkaat voivat myös varata erilliset makuuhuoneet. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, tee-/kahvipiste ja uuni. Puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) varmistavat optimaalisen mukavuuden. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Kompleksissa on perhehuoneita ja 15 savutonta huonetta.

Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Kompleksi tarjoaa laajan ulkoilu- ja vapaa-ajan ohjelman, johon kuuluu golfia ja kalastusta. Lisämaksusta asiakkaat voivat myös nauttia pyöräilystä/maastopyöräilystä ja ratsastuksesta. Tarjolla on useita urheilulajeja, kuten vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, snorklausta ja sukellusta. Lisämaksusta asiakkaat voivat nauttia vesihiihdosta, vesihiihdosta ja banaaniveneajelusta. Vieraiden käytettävissä on kuntosali tai maksullinen keilailu. Wellness-alueella on spa ja solarium. Vieraat voivat nauttia erilaisista vapaa-ajan palveluista ja aktiviteeteista, kuten tanssiklubista ja yökerhosta.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Puolihoidon voi varata. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä