B&B Hotel Alicante

Alicante, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Alicante-Elche Airport (ALC): 7.3 km (13 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä aivan meren rannalla sijaitseva bisneshotelli on helpon matkan päässä Alicanten lentokentältä (ALC), sisämarkkinoiden harmonisointivirastosta (OHIM), IFA-messukeskuksesta ja alle 1 km:n päässä Ciudad de la Luzista.

120 savutonta huonetta, joista 118 kahden hengen huonetta sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys (maksullinen) on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Lapset voivat nauttia leikkipaikasta. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja (maksua vastaan). Muita palveluja ovat lääkintäapu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan. Luentoja, esitelmiä ja kokouksia voidaan pitää yhdessä kahdesta konferenssihuoneesta.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Huoneessa on minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Aktiiviset asiakkaat voivat nauttia golfista.

Ruokailupalveluihin kuuluu kahvila ja baari. Ravintolassa on ilmastointi ja syöttötuolit lapsille. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen ja à la carte -illallinen tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä