Fantasy Hotel

Kolymbia, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 2 km
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 28.2 km (32 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee 25 km pitkällä Rhodes Lindos Avenuella, noin 500 metrin päässä Kolymbian kaupungin keskustasta. Kaupunki tarjoaa täydellisen paikan rauhalliselle perhelomalle. Se on matalaprofiilinen merenrantakohde ja rikas luonto lähellä sijaitsevan Seven Springsin ansiosta. Sen sijainti Rodoksen ja Lindoksen puolivälissä tekee siitä ihanteellisen lomakeskuksen niille, jotka haluavat nauttia molemmista kosmopoliittisista keskuksista.

Asiakkaat voivat valita 120 huoneesta, jotka sijaitsevat 2-kerroksisessa päärakennuksessa ja 4 apurakennuksessa. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Vieraiden mukavan ja rentouttavan oleskelun varmistamiseksi hotelli tarjoaa erilaisia palveluita ja tiloja, kuten tallelokeron, sanomalehtikioski, TV-huone, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu ja tupakointialue. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Palveluihin kuuluu hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen.

Ilmastointi (ei lisämaksua) ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Puhelin, TV ja WiFi (maksullinen) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Huoneissaan on myös tossut. Kylpyhuoneissa on suihku. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Allasbaarissa on tarjolla erilaisia virkistäviä juomia. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, biljardi ja kylpylä.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone ja baari. Vieraiden käytettävissä on savuton ravintola, jossa on ilmastointi, syöttötuoleja ja erillinen tupakointialue. Ateriavaihtoehtoja ovat täysihoito ja all inclusive. All-inclusive-majoituksen etuja ovat valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia sekä erikoistarjouksia, kuten live-keittiö. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä