Campanile Val de France

Disneyland Paris, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG): 40.8 km (42 mins)
  • Paikallinen keskusta: 1 km
  • Baari: On
  • Hissi
  • Ravintola

Tietoja hotellista

Campanile Val de France on suosittu hotelli, joka sijaitsee lähellä Disney-puistoja. Hotellissa on myös huoneita, joihin mahtuu hieman suurempi perhe. Voit varata joko kahden hengen huoneen tai perhehuoneen, johon mahtuu neljä tai kuusi henkeä.

Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla vehreässä ympäristössä pienelle järvelle päin. Hotelli on hyvä valinta sinulle, joka haluat asua lähellä Disneyland® Paris-puistoja. Puistoihin pääset kätevästi hotellin ilmaisella bussilla. Campanile Val de Francen buffetravintolassa voit aloittaa päivän hyvällä aamiaisella. Kun puistoissa vietetyn pitkä päivän jälkeen saavut takaisin hotelliin, ravintolassa on mahdollista syödä myös illallista. Hotellin baari on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Myös baarissa tarjoillaan aamiaista. Baarista voit tilata kylmiä ja kuumia juomia sekä yksinkertaisia ruokia, kuten pizzaa ja voileipiä. Jos olet kiinnostunut urheilusta, baarissa näytetään isolta näytöltä erilaisia urheilutapahtumia. Jos lapset eivät ole saaneet tarpeekseen puistoissa temmeltämisestä, hotellissa on myös leikkipaikka.

Campanile Val de Francesta on noin 3 km Disney-puistoihin, jonne pääsee helpoiten hotellin ilmaisella bussilla useamman kerran päivässä (rajallinen määrä paikkoja). Suosittelemme, että varaat liput Disney-puistoihin jo ennen matkaa osoitteessa disneylandparis.com.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä