Hotel Galileo

Rooma, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Fiumicino International Airport (FCO): 32.1 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen rauhallisen sijainnin, josta pääsee helposti kaupungin keskustaan. Se sijaitsee noin 2 km:n päässä keskustasta ja useimmista kaupungin nähtävyyksistä. Lähin metroasema on vain 150 metrin päässä hotellista ja Terminin päärautatieasema noin 300 metrin päässä hotellista. Hotellia ympäröivällä alueella on runsaasti upeita viihde- ja ostosmahdollisuuksia. Noin 1 km:n säteellä on nähtävyyksiä, kuten Basilica Santa Maria Maggiore ja Galleria Borghese. Fiumicinon lentoasema on noin 30 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

Vieraiden käytössä on 6-kerroksisessa päärakennuksessa ja 4-kerroksisessa apurakennuksessa 39 huonetta, joista yhden hengen huoneita ja 38 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotelli tarjoaa useita mukavuuksia liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Faksi on käytettävissä vieraiden liike- ja viestintätarpeita varten.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Saatavilla on myös hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Ulkouima-allaskokonaisuus on ihanteellinen kuntoiluun ja rentoutumiseen. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten kuntosali, kylpylä ja solarium. Vapaa-ajan palveluihin kuuluvat lastenkerho, tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, ruokasali, aamiaishuone ja baari. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä