Estrel Berlin

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 18.4 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Euroopan suurin kongressi- ja viihdehotellikompleksi sijaitsee Berliinin Neuköllnin alueella. Ympäröivältä alueelta löytyy myös monia julkisen liikenteen yhteyksiä, kuten kaupunkijuna Sonnenalleelta ja bussi Ziegrastrasselta. Berliinin lukuisat nähtävyydet ovat kaikki luonnollisesti helpon matkan päässä.

Vieraiden käytössä on 17-kerroksisessa päärakennuksessa ja 13-kerroksisessa apurakennuksessa 1121 huonetta, joista 18 juniorsviittiä, 63 sviittiä ja 1028 kahden hengen huonetta. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Vieraat voivat ostaa matkamuistoja lahjatavarakaupasta. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja tiloja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu (maksullinen), autonvuokrauspalvelu, käännöspalvelut, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja sivupalvelu. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on projektori ja kopiokone. Tilaisuudet, kuten konferensseja, symposiumia, luentoja jne., mutta myös yksinkertaisia päivittäisiä asioita, voidaan järjestää helposti sihteeripalvelun ja konferenssipalvelun avulla.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös minibaari ja työpöytä. Minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin ovat vakiovarusteita. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua). Vieraat ovat aina ajan tasalla tarjottavan päivittäisen lehden ansiosta. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, 810 savuttomia ja savuttomia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa pyöräily-/maastopyöräilyä. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja urheilukenttä. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, höyrysauna, kauneussalonki, ikääntymistä estäviä hoitoja ja solarium sekä lisämaksusta sauna ja hierontahoitoja. Hotelli tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja viihdevaihtoehtoja, kuten viihdeohjelmaa, elävää musiikkia, tanssiklubin ja yökerhon.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Savuttomassa ravintolassa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja all inclusive. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla ja illallisella asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä