Absalon Hotel

Kööpenhamina, Tanska Lippu - Tanska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Kööpenhaminan lentoasema (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 100

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee trendikkäällä Versterbon bisnesalueella, lähellä kuuluisaa Tivolia. Laaja valikoima kauppoja, loistokahviloita ja ravintoloita löytyy välittömästä läheisyydestä. Lisäksi päärautatieasema ja kuuluisa Kööpenhaminan yöelämä ovat myös helpon matkan päässä hotellista.

Hotellissa on hissi ja 161 savutonta huonetta. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomallasi. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä, tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle maksua vastaan. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu (maksullinen), huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Huoneissa on säädettävä keskuslämmitys. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Mukavuuksiin kuuluvat myös puhelin, TV, pistokeadapteri, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta.

Hotelli tarjoaa useita vaihtoehtoja urheiluun ja vapaa-aikaan. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, biljardi ja aerobic. Tanssiklubi tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Täydentävä aamiainen tarjoillaan päivittäin. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös gluteenittomia aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä