Vic Eiffel Hotel

Montparnasse, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG): 33.4 km (48 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 1000

Tietoja hotellista

Tämä vaikuttava kaupunkihotelli sijaitsee Eiffel-tornin ja Les Invalidesin välissä. Unescon päämaja on lähellä. Hotellin lähellä, noin 1 km:n päässä, on myös runsaasti ostos- ja viihdemahdollisuuksia. Orlyn lentokenttä on noin 12 km:n päässä ja Charles de Gaulle 30 km:n päässä hotellista.

Asiakkaat voivat valita 19 huoneesta, joista 8 sviittiä ja 10 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat kahdessa 4-kerroksisessa hissillä varustetussa rakennuksessa. Vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään vastaanoton asiakkaita kellon ympäri. Sisään- ja uloskirjautuminen on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Hotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Takka luo kodikkaan tunnelman. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä, tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös silitysvälineet ja housuprässi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, pistokesovitin ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Terassilla on myös aurinkovarjoja.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali ja kahvila. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä