Agriturismo Terra di Pace

Syrakusa, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Catania–Fontanarossa Airport (CTA): 89.4 km (1 hour 4 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotelli tarjoaa useita mukavuuksia liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita palveluja ovat leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Mukavuuksiin kuuluu WiFi (ilman lisämaksua) ja uuni. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja ratsastus. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten pöytätennis, biljardi, darts ja jooga. Hotellissa on wellness-alue, jossa on solarium. Iltaisin asiakkaat voivat rentoutua elävän musiikin parissa.

Tiloissa on ravintola. Aamiainen ja lounas tarjoillaan joka päivä. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä