Case Don Ignazio

Syrakusa, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Catania–Fontanarossa Airport (CTA): 89.4 km (1 hour 4 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Maalaishotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytys. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Maalaishotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Maalaishotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Maaseutuhotellin tontilla on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Mukavuuksiin kuuluu jääkaappi, tv ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, suihku ja bidee. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Maalaishotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Maalaishotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. On monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena maalaishotellissa, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, jooga ja patikointi.

Aamiainen ja lounas tarjoillaan joka päivä. Erityisruokavaliota tarvitseville on tarjolla aterioita: dieettiaterioita ja lasten aterioita. Maalaishotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä