Mandrino

Thessaloniki, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä International Airport Thessaloniki Macedonia (SKG): 17.3 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Thessalonikissa, kaupungin kaupallisen ja historiallisen keskustan sydämessä. Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla sekä liike- että lomamatkailijoille vilkkaassa kaupungin keskustassa, helpon matkan päässä kaikista Thessalonikin nähtävyyksistä, ostosalueista, matkayhteyksistä ja monista yritysten toimistoista. Tämä majoituspaikka on muutaman minuutin päässä rautatieasemalta (noin 5 minuutin kävelymatkan päässä), kansainväliseltä messukeskukselta ja Bysantin museolta (molemmat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä) ja Valkoisesta tornista, ja sieltä on näkymät kaupungin keskustaan ja Thermaikosin lahdelle.

Hotellissa on hissi, ja siinä on 8 yhden hengen huonetta ja 64 kahden hengen huonetta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Siellä on myös useita kauppoja. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Lisämukavuuksiin kuuluu tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, pistokesovitin ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on perhehuoneita ja 72 savutonta huonetta.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa.

Saatavilla on erilaisia ruokailumahdollisuuksia, kuten kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä