Kasha Boutique Hotel

Zanzibar, Tansania Lippu - Tansania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kylpylä
  • Lentokenttä Zanzibar Kisauni International Airport (ZNZ): 53.5 km (1 hour 14 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0-100 m
  • Paikallinen keskusta: 5 km
  • Baari: On
  • Ravintola: 2

Tietoja hotellista

Kasha Boutique Hotel sijaitsee eksoottisen paratiisisaaren koillisrannikolla, palmujen reunustaman liidunvalkoisen hiekkarannan tuntumassa. Hotelli on kuin viihtyisä ja vieraanvarainen pieni keidas kukkulalla kristallinsinisen Intian valtameren yläpuolella. Hotelli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viettää erittäin rentouttavan loman, pulahtaa suolaisiin aaltoihin, ihailla kauniita auringonnousuja ja kokea Sansibarin trooppisen ympäristön, ruokakulttuurin sekärennon tunnelman. Sansibar on myös erinomainen kohde sinulle, joka haluat snorklata tai sukeltaa ja kokea värikkään vedenalaisen maailman.

Kasha Boutique Hotel koostuu yhdestätoista yksityisestä ja tilavasta huvilasta, joissa on avoin pohjaratkaisu ja iso terassi, jolla on oma pieni pulahdusallas. Huvilat sijaitsevat vehreän puutarhan ympäröiminä, ja useimmista on kaunis näköala merelle. Hotellin hienolla allasalueella on infinity-allas, josta on upeat näköalat laguunin, purjeveneiden ja Mnemban atollin suuntaan. Rannalle pääsee kävelytietä, jonka loppupäässä on portaat. Vähän matkan päässä rannasta sijaitsevan riutan ansiosta vedessä ei juurikaan ole aaltoja, joten uiminen on helppoa. Vuoroveden laskeuduttua hiekkaranta nousee esille. Rannalle on mukava lähteä kävelylle, ja noin 10 minuutin päässä hotellista sijaitsee pieni kylä, josta voit ostaa tuoreita hedelmiä, snackseja ja vettä. Rannalla vietetyn päivän jälkeen on mukava käydä hotellin spa-osastolla ja hemmotella itseään jollakin rentouttavalla käsittelyllä.

Kasha Boutique Hotel -hotellissa on kaksi baaria, joista voi tilata virkistäviä juomia ja tuorepuristettuja mehuja. Nälän yllättäessä altaan vieressä sijaitsevassa ravintolassa voi syödä hyvän lounaan, esim. tuoretta kalaa tai yksinkertaisemman salaatin. Illallisen voi syödä à la carte -ravintolassa, jonka listalla on fine dining -ruokalajeja, jotka vievät sinut makumatkalle läpi Sansibarin ja swahili-kulttuurin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä