Ocean Paradise Resort & Spa

Zanzibar, Tansania Lippu - Tansania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kylpylä
  • Lentokenttä Zanzibar Kisauni International Airport (ZNZ): 44.9 km (1 hour 4 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 7 km
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola: 3

Tietoja hotellista

Tervetuloa Ocean Paradise Resort & Spa -hotelliin, joka on kaunis ja viihtyisä hotelli trooppisessa ympäristössä, aivan meren rannalla. Hotelli sijaitsee Sansibarin koillisrannikolla Intian valtameren rannalla, jossa on turkoosinsinistä vettä. Täällä asut viihtyisässä, pyöreässä huoneessa, jossa on perinteinen afrikkalainen sisustus. Kaikissa huoneissa on joko parveke tai terassi, jolta on näkymät hotellin vehreään puutarhaan.

Ocean Paradise Resort & Span buffetravintolassa katetaan joka aamu monipuolinen buffetaamiainen. Lounas- ja illallisaikaan voit ruokailla jommassa kummassa hotellin kahdesta à la carte -ravintolasta, joissa voit valita ruokasi joko teemabuffetista tai listalta. Listalla on paikallisia erikoisuuksia, äyriäisiä ja kansainvälisiä ruokia. Jos kaipaat jotain virkistävää juotavaa, hotellissa on kolme baaria. Voit uinnin jälkeen istua altaan swim up -baarissa, allasbaarissa tai sisätiloissa aulabaarissa. Jos haluat viettää oikein helpon loman, kannattaa All Inclusive varata jo ennen matkaa.

Hotellin puutarhassa kookospalmut huojuvat lempeän merituulen tahtiin, ja kun mielesi tekee pulahtaa vilvoittavaan altaaseen, hotellin suurella allasalueella on uima-allas sekä hotellin nuorimmille vieraille oma lastenallas. Jos mieluummin uit suolaisessa vedessä, myös rannalla on aurinkotuolit ja -varjot käytettävissäsi. Sinulle, joka haluat viettää aktiivista lomaa, Ocean Paradise Resort & Spa -hotellissa on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, jalkapalloa ja vesipalloa. Jos mieluummin vietät aikaasi merellä, voit vuokrata purjeveneen tai katamaraanin. Hotellissa järjestetään myös perinteisiä swahili-pelejä sekä kursseja, joilla voit oppia tekemään omia laukkua ja hattuja palmunlehdistä. Kun haluat hemmotella itseäsi pienellä luksuksella, voit varata ihanan hoidon hotellin spa-osastolla.

Ocean Paradise Resort & Spa sopii sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä