Celestin Residence

Gdańsk, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN): 17.1 km (24 mins)
  • Hissi

Tietoja hotellista

Celestin Residence sijaitsee keskustassa, ja Gdansk Zuraw sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Artusan tuomioistuin 8 minuutin kävelymatkan päässä | Celestin Residence sijaitsee keskustassa, ja Gdansk Zuraw sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Artusan tuomioistuin 8 minuutin kävelymatkan päässä. Ratusz Glownego Miasta sijaitsee 0,6 kilometrin ja Pyhän Marian kirkko 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista.

Kaikkien 30 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LED-TVt. Varusteluun kuuluu memory foam -patjallinen sänky sänky, jossa on italialaiset Frette-lakanat. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton jakiinteä). Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja.

Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu. Myös seuraavat palvelut ovat saatavissa: ilmainen langaton internetyhteys.

Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin kello 7.3010.30.

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesulapalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 100 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu kokoushuoneet ja kokoushuone. Käytössäsi on maksulliset lentokenttäkuljetukset (menopaluu) (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen itsepalvelupysäköinti kuuluu myös palveluihin.

Celestin Residence sijaitsee keskustassa, ja Gdansk Zuraw sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Artusan tuomioistuin 8 minuutin kävelymatkan päässä

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä