Moroccan House Hotel Marrakech

Marrakech, Marokko Lippu - Marokko

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Lentokenttä Marrakesh Menara Airport (RAK): 7.4 km (19 mins)

Tietoja hotellista

Moroccan House Hotel Marrakech sijaitsee keskustassa, ja Marrakech Plaza sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Avenue Mohamed VI 12 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 3,2 km:n päässä kohteesta Jemaa el-Fnaa ja 1 km:n päässä kohteesta Majorellen puisto. Kaikissa 52 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja tallelokero. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä höyrysauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ostosmahdollisuuksia paikan päällä ja televisio yleisissä tiloissa. Hotellin ravintola, Moroccan, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 9 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 3 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä