The Oberoi Beach Resort, Al Zorah

Ajman, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB): 40.3 km (47 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 10 km
  • Baari: 4 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

The Oberoi Beach Resort, Al Zorah on tyylikäs luksushotelli, jossa on moderni ja hienostunut sisustus. Asut aivan rannan tuntumassa Ajmanin emiraatissa. Hotellirakennukset ja huvilat on ripoteltu vehreän puutarhan keskelle ja useista paikoista pääset myös ihailemaan ihania merinäköaloja.

Hotellin viihtyisällä allasalueella on allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot, sekä erillinen allasalue lapsille. Tämä hotelli sopii hyvin koko perheelle, ja allasbaarista voi käydä tilaamassa snackseja ja raikkaita juomia pitkin päivää. The Oberoi Beach Resort, Al Zorah -hotellissa on kaksi ihanaa ja tyylikkäästi sisustettua ravintolaa, joissa on erittäin korkeatasoinen palvelu. Voit nauttia maukkaista ja hyvin valmistetuista välimerellisistä ruuista ja kansainvälisen keittiön suosikeista modernilla twistillä. Hotellissa on myös useita baareja, jossa on tarjolla klassisia cocktaileja ja trendikkäitä juomia.

Hotellin luksusmaisella ja tyylikkäällä spa-osastolla voi nauttia olostasi ja rentoutua. Voit varata itsellesi käynnin hamamissa, hierontaa tai erilaisia hemmottelu- ja kauneushoitoja. Voit myös käydä joogaamassa tai treenaamassa hotellin kuntosalilla.

The Oberoi Beach Resort, Al Zorah -hotellissa on suuret ja tyylikkäät huoneet ja valoista ja neutraalinväriset sviitit. Kaikki huoneet ja sviitit sijaitsevat hotellin päärakennuksessa ja niissä on erillinen olo- ja makuuhuone sekä parveke tai terassi. Täällä asut mukavasti ja tilavasti korkeatasoisessa ymäristössä.

Jos haluat käydä shoppailemassa lomasi aikana, Ajmanin keskustaan on The Oberoi Beach Resort, Al Zorah -hotellista noin 10 kilometriä. Hotellista on myös ilmainen bussikuljetus päivittäin Dubai Mall -ostoskeskukseen.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä