Rising Star Beach

Fig Tree Bay, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • lastenklubi
  • Lentokenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA): 66.8 km (49 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 50 m
  • Paikallinen keskusta: 200 m
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi: Kyllä, rajoitetusti
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 5
  • Lollo och Bernie

Tietoja hotellista

Tjäreborgin Family Garden -hotelli, Rising Star Beach, on lapsiystävällinen hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Protaras/Fig Tree Bayn rantaa ja keskustaa. Täällä tapaat kesäkaudella myös Tjäreborgin suositut maskotit, Lollon & Bernien. Yhdessä aktiviteettiohjaajiemme kanssa Lollo ja Bernie pitävät huolen siitä, että koko perheellä riittää paljon mukavaa tekemistä.

Hotellin viehättävältä allasalueelta avautuvat kauniit merinäköalat. Täällä voi koko perhe viettää ihania lomapäiviä aurinkotuolissa loikoillen, osallistua yhdessä uimaleikkeihin, ja janon yllättäessä suunnata allasbaariin, josta voi tilata virkistäviä juomia. Hotellin buffetravintolassa, jossa on tarjolla myös à la carte -annoksia tiettyinä aikoina, voit syödä kaikki päivän ateriat. Jotta lomastasi tulee mahdollisimman mukava, voit varata jo etukäteen ennen matkaa jonkin edullisista ateriavaihtoehdoistamme. Ja muistathan, että alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa, kun Holiday Inclusive on tilattu etukäteen.

Kun haluat pitää tauon auringossa loikoilusta ja uimisesta, hotellissa on kuntosali ja tenniskenttä. Lapset viihtyvät parhaiten Lollo & Bernie Clubissa, jossa järjestetään pelejä, hauskoja aktiviteetteja, kuten erilaisia urheilulajeja, ja tietysti Lollo & Bernie tulevat paikalle tiettyihin tapahtumiin. Useana iltana viikossa lapset saavat tanssia Mini Discossa. Hieman isommille lapsille järjestetään erilaisia urheiluaktiviteetteja, elokuva- ja peli-iltoja sekä muuta mielenkiintoista tekemistä.

Rising Star Beachissä asut valoisassa ja viihtyisästi sisustetussa huoneistossa, joissa useimmissa on merinäköala. Kun haluat tutustua Kyproksen saareen paremmin, varaa jokin Tjäreborgin mielenkiintoisista retkistä joko merellä tai maalla.

Rising Star on Family Garden 12.4. – 18.10.2024. Silloin myös Lollo & Bernie ovat tavattavissa hotellissa, Lollo & Bernie Club on avoinna ja tarjolla on erilaisia aktiviteetteja. Paikalla on myös skandinaavisia kieliä puhuvaa henkilökuntaa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä