Paloma Finesse

Side, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 0 m
  • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 70.4 km (1 hour 8 mins)
  • gym
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2019
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Kivilattia
  • distance_beach: 0 m
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 299
  • all_inclusive
  • distance_beach: 0 m

Tietoja hotellista

Minimaalisen ylellistä Sidessä
Kun astut Paloma Finessen aulaan, lumoaa sinut hotellin viihtyisä ja ylellinen ilmapiiri. Koko hotelli on kunnianosoitus taiteellisesti minimalistiselle arkkitehtuurille, joka ulottuu yli 80 hehtaarin kauniiseen eteläturkkilaiseen luontoon. Paloma Finesse on moderni, rauhallinen, valoisa ja hienostunut jokaisella yksityiskohdallaan.

Ylellinen uima-allasalue ja suuri vesipuisto!

Uima-allasalueella vallitsee erittäin miellyttävä ilmapiiri rauhallisessa tahdissa. Jos nautit mieluummin meressä uimisesta, voit kuulla hotellin DJ:n soittavan mukavaa musiikkia viihtyisässä rantabaarissa. Hotellin vesipuisto tarjoaa peräti 19 leikkisää vesiliukumäkeä ja upeita elämyksiä.

Laaja ja laadukas All Inclusive -tarjonta

Tyyliltään buffettiravintolassa tarjoillaan kausiluonteisia ruokia, ja kokit valmistavat mielellään herkullista ja terveellistä ruokaa sekä lapsille että aikuisille. Paloma Finessessa et käytännössä jää kaipaamaan mitään ruoan, juoman, vesileikkien tai aktiviteettien suhteen.

Vieraidemme suosikit:

Ylellisiä huoneita täynnä tilaa!

Laaja vesipuisto, jossa peräti 19 vesiliukumäkeä

All Inclusive huippuluokkaa sisältyy hintaan!

Tämä hotelli kuuluu eksklusiiviseen Premium Collectioniimme, , jossa löydät ehdottomasti hienoimmat ja ylellisimmät hotellimme.

All Inclusive Paloma Finessessa
Tyydytä kaikki aistisi ruoalla ja juomalla Paloma Finessessa! Hotellin seisovassa pöydässä, missä nautitaan päivittäiset kolme pääateriaa, voi saada tuorepuristettua mehua, käsin tehtyä pastaa, eksklusiivisia leikkeleitä sekä tuoretta grillattua kalaa ja paikallisia turkkilaisia herkkuja. Myös lapsille on paljon ruokaa, joka on valmistettu erityisesti heitä varten.

Baarit ja snackbaarit Paloma Finessessa

Tässä hotellissa on konditoria, jossa tarjoillaan jäätelöä, leivonnaisia ja kahvia koko päivän. Useissa hotellin baareissa voi nauttia juomasta mihin tahansa vuorokauden aikaan. Kaksi välipalabaaria - beach club-baari ja Med Kitchen tarjoavat kevyitä annoksia, välipaloja ja juomia tiettyinä aikoina päivästä. Nämä kaksi muuttuvat à la carte -ravintoloiksi iltaisin. Tea Corner sopii teehen hurahtaneille ja tarjoaa erilaisia lämpimiä teelaatuja sekä jääteetä.

Kuinka monta à la carte -ravintolaa on Paloma Finessessa?

Kolme kappaletta! Beach club -baari muuttuu grilliravintolaksi iltaisin, ja Med Kitchen on hotellin moderni, Välimeren innoittama kala- ja äyriäisravintola. Kolmas à la carte -ravintola, Chefs Kitchen, tarjoaa ruokaa, joka on valmistettu maailmanlaajuisilta vieraskokeilta, jotka vaihtuvat viikoittain sesongin huipulla. Chefs Kitcheniin pääsy edellyttää lisämaksua.

Lasten All Inclusive

Paloma Finessessa on kokki, joka on erikoistunut pelkästään lasten ruokiin. Olipa kyse sitten terveellisestä syömisestä tai herkuttelusta loman aikana, kaikki mahdollisuudet ovat käsillä. Lisäksi tarjolla on tietysti paljon makeisia, välipaloja, juomia ja kevyitä aterioita, jotka sopivat pienten nälkäisten lomavatsojen herkutteluun! Tietysti myös jäätelöä tarjoillaan All Inclusiven puitteissa suurimman osan päivästä.

Tämä kaikki kuuluu All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella

Paikalliset alkoholilliset ja alkoholittomat juomat vuorokauden ympäri

Rantabaari ja allasbaari juomilla, snackseillä ja yksinkertaisemmilla aterioilla

Jäätelöä suurimman osan aikaa päivästä

Välipaloja koko päivän aikana

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tietyt tuontijuomat ja ravintola Chefs Kitchen eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan.

Tupakointia saattaa esiintyä yleisillä ulkoalueilla.

Tilavia huoneita pelkistetyllä tyylillä
Tämän hotellin ylellisissä huoneissa on runsaasti tilaa ja nämä ovat sisustettu lempeillä harmailla ja valkoisilla sävyillä, joita täydentävät tyylikkäät puiset yksityiskohdat minimalistisessa tyylissä. Kaikissa huoneissa on kivilattia.

Majoittuessasi jossain perhesviitissä, voit lainata tarpeellisia välineitä lapsille panttia vastaan: pullonlämmittimen, kylpyammeen, lasten sängyn, lastenrattaat ja itkuhälyttimen.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

Parveke, terassi tai terassi Swim up -altaalla

Keskusilmastointi

Minibaari

Wifi

Vedenkeitin

Teen ja kahvin valmistusvälineet

TV, puhelin, tallelokero

Suihkukaappi, hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Minibaarissa on päivittäin täytettynä vettä, virvoitusjuomia ja olutta.

Mitä altaita Paloma Finessessa on?
Tämä hotelli tarjoaa upean pääuima-altaan, jossa aurinkoa rakastavat voivat virkistäytyä vieressä ollen lastenallas hotellin nuoremmille vieraille.

Paloma Finesse on kuitenkin ehkä parhaiten tunnettu vaikuttavasta vesipuistostaan Palomaquasta, joka on alueen suurimpia sisältäen peräti 19 vesiliukumäkeä kaikenikäisille ja läiskyalueen.

Hotelli aivan rannalla

Tämä hotelli tarjoaa upean pääuima-altaan, jossa aurinkoa rakastavat voivat virkistäytyä vieressä ollen lastenallas hotellin nuoremmille vieraille. Paloma Finesse on kuitenkin ehkä parhaiten tunnettu vaikuttavasta vesipuistostaan Palomaquasta, joka on alueen suurimpia sisältäen peräti 19 vesiliukumäkeä kaikenikäisille ja läiskyalueen.

Nämä löytyvät Paloma Finessen rannalta:

Aurinkotuoleja ja varjoja maksutta

Rantapaviljonkeja lisämaksua vastaan

Beach club juomilla ja yksinkertaisimmilla aterioilla

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit lisämaksua vastaan

Viihdettä lapsille
Hotellin lastenklubissa 4–12-vuotiaat lapset voivat leikkiä, nauraa ja tavata uusia ystäviä. Kansainväliset aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia workshopeilla, luovilla leikeillä ja muilla hauskoina pidetyillä aktiviteeteilla suuren osan päivästä. Iltaisin lapset pääsevät osallistumaan hauskaan minidiscoon tai nauttimaan lapsille sopivista iltaesityksistä. 13–16-vuotiaille on nuortenklubi. Tänne nuoret voivat tulla viettämään aikaa ikäistensä kanssa. Lisäksi he voivat olla muun muassa mukana DJ-tunneilla.

Nämä löytyvät lasten Paloma Finessesta:

Lasten klubirakennus sisäleikeillä

Leikkipaikka

Pelinurkkaus eri tv-peleillä

Lastenallas

Vesipuisto 19 vesiliukumäellä ja läiskytysalueella

Mitä Paloma Finessessa voi tehdä?
Lomasi aikana Paloma Finessessa kannattaa käydä japanilaisessa zen-puutarhassa, jossa on kauniita kivikoristeita tämän rauhoittavassa trooppisessa ympäristössä. Tämä on paikka, jossa voit palauttaa mielenrauhasi ja nauttia yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Voit myös osallistua luoviin workshoppeihin ja taidekursseihin, jotka on suunniteltu kaiken tasoisille ja ikäisille. Käythän myös hotellin omassa sisustus- ja koriste-esineiden kaupassa, jossa myydään hotellin tyyliin sopivia koristeita. Ota mukaasi pieni pala Paloma Finessesta kotiin!

Paloma Finesse sijaitsee kuuden kilometrin päässä sekä Sidestä että Manavgatin kaupungeista, jotka molemmat ovat vierailun arvoisia. 80 kilometrin päässä on suuri Antalyan kaupunki, jossa voit vierailla muun muassa vanhan kaupungin myyttisillä kujilla.

Wifi

Wifi on käytössä maksutta huoneissa ja koko hotellialueella. Nopeus vaihtelee käyttäjien määrän ja sijainnin mukaan.

Paloma Finessen aktiviteettivalikoima:

Rantalentopallo, pöytätennis, minijalkapallo

Backgammon, shakki, boccia

Joitakin vesiaktiviteetteja uima-altaalla

Tennis

Paloma Finessen viihdevalikoima:

Iltaohjelmaa amfiteatterissa

Livemusiikkia ja dj beach clubissa

Lue lisää aktiviteeteista ja viihteestä lapsille kohdasta ”Lapsille ja nuorille”.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, tennistunnit ja tennisvarusteet, kaupat

Ylellinen hotellispa Sidessä
Löydä sisäinen tasapainosi ja rentoudu lomalla hotellin modernissa spassa. Spasta löytyvät sekä sauna että turkkilainen hamam. Voit myös ostaa erilaisia hoitoja, kuten hierontaa ja kasvohoitoja. Tai mikset ottaisi kuorintaa pitkän päivän jälkeen auringossa?

Paloma Finessen fitness ja kuntosali

Tämä hotelli tekee yhteistyötä ulkopuolisen joogastudion kanssa tarjotakseen korkealaatuista treeniä. Lisäksi hotellissa järjestetään erilaisia liikuntatunteja. Paloma Finessella on myös hyvin varusteltu kuntosali, jossa on kaikki tarvittava loman aikana kunnossa pysymiseen.

Treenitarjonta Paloma Finessessa:

Kuntosali

Vesijumppaa

Aerobicia, stepiä

Venyttelyä, joogaa

Tanssitunteja


Ruoka ja juoma

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Tietyt tuontijuomat ja ravintola Chefs Kitchen eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa

Huoneet

Majoittuessasi jossain perhesviitissä, voit lainata tarpeellisia välineitä lapsille panttia vastaan: pullonlämmittimen, kylpyammeen, lasten sängyn, lastenrattaat ja itkuhälyttimen.

Minibaarissa on vettä, limua ja olutta ja tämä täytetään päivittäin.

Ranta ja allasalue

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Kahden hengen huone, 2 hengelle
42 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 225x100 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista. Kahden hengen huoneen voi varata mannernäköalalla tai Swim Up -huoneena, jolloin huoneesta on suora pääsy uima-altaaseen, jota käyttävät myös toisien Swim Up -huoneiden vieraat. Kahden hengen huoneen mannernäköalalla voidaan myös varata yhden hengen huoneena lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 2–4 hengelle
52 m² perhesviitissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode, joka on vuodesohvan muodossa ja kooltaan 225x100 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Perhesviitin voi varata mannernäköalalla parvekkeella. Tämän voi myös varata mannernäköalalla ja terassilla, mannernäköalalla ja Swim Upilla, jolloin huoneesta on suora pääsy altaalle, jonka jakaa vieressä olevien Swim Up -huoneiden vieraat tai merinäköalalla lisämaksua vastaan.

Perhesviitti Large, 2–5 hengelle
74 m² perhesviitissä on neljä kunnollista vuodepaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa, jonka mitat ovat 225x100 cm. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi yöpyä enintään neljä aikuista ja yksi lapsi, ja mahdollista on saada lapsihinta yhdelle lapselle. Perhesviitti Large voidaan myös varata lisämaksua vastaan terassilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä