Hotel Marathon

Kolymbia, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 400 m
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 28.9 km (33 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä bungalow-tyylinen hotellikompleksi sijaitsee 400 metrin päässä rannasta tunnetulla Kolymbian turistialueella. Kaupat, ravintolat, kahvila ja perinteiset kalatavernat löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä ja läheisestä ostoskeskuksesta. Lindos on noin 20 km:n päässä.

Valittavana on 115 huonetta, 16 yhden hengen huonetta ja 79 kahden hengen huonetta. Monikielinen henkilökunta 24h-vastaanotossa vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa (maksua vastaan) mahdollistaa vieraat pysyä yhteydessä. Saatavilla on erilaisia kauppoja, kuten supermarket ja matkamuistomyymälä. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Huoneissa on parivuode. Erilliset makuuhuoneet voi varata. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio, stereot ja WiFi tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. 1 perhehuone on käytettävissä lasten vanhemmille.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue, ja se sopii ihanteellisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Allasbaarissa on tarjolla erilaisia virkistäviä juomia. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja golf. Sekä lyhyt- että pitkäkestoiset asiakkaat ovat tervetulleita käyttämään hotellin mukavuuksia, kuten pöytätennistä, biljardia ja dartsia. Wellness-alue tarjoaa puhdasta rentoutumista, ja siellä on spa ja solarium. Hierontahoitoja on saatavilla lisämaksusta. Vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa, tanssiklubi, kasino ja yökerho.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja all inclusive. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Asiakkaille alkoholipitoiset ja alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä