Jumeirah at Saadiyat Island Resort

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema (AUH): 33.6 km (29 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 14 km
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 4
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Jumeirah at Saadiyat Island Resort on luksushotelli, joka sijaitsee rannalla Abu Dhabissa. Täällä pääset nauttimaan sopivassa suhteessa rentoutumisesta, huvittelusta ja tasokkaista ravintoloista. Kun haluat lähteä tutustumaan Abu Dhabin nähtävyyksiin, hotellista on vain muutaman minuutin matka kaupungin keskustaan ja Saadiyat Cultural District -alueella, jossa voit käydä tutustumassa Louvre Abu Dhabin, Guggenheim Abu Dhabin ja Zayed National Museumin aarteisiin.

Hotellista avautuvat hienot näköalat Persianlahdelle, hotellilla on 400 metriä pitkä oma yksityinen hiekkaranta ja kolme viehättävää uima-allasta. Altaiden ympärillä sekä rannalla on aurinkotuolit ja -varjot, jotta voit loikoilla ja nauttia olostasi auringossa. Lapsille on oma lastenallas.

Jumeirah at Saadiyat Island Resortissa on useita mielenkiintoisia baareja ja ravintoloita, joissa on tarjolla herkullisia ruokia eri puolilta maailmaa. Täällä voit nautiskella esimerkiksi italialaisen, libanonilaisen ja kreikkalaisen keittiön herkuista.

Hotellissa on myös moderni kuntosali, tasokas spa, jossa on saatavilla erilaisia hemmotteluhoitoja, sekä erilaisia saunoja. Lasten omassa kansainvälisessä lastenkerhossa on leikkihuone ja leikkipaikka, jossa lapset voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, leikkeihin ja muuhun hauskanpitoon.

Jumeirah at Saadiyat Island Resort ei ole pelkästään fantastinen hotelli, vaan se on hotelli, joka kantaa vastuun ja huolehtii ympäristöstä sekä paikallisista eläimistä. Hotellissa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita, eli täällä ei esimerkiksi käytetä muovimukeja tai pillejä, heillä on oma vedenpuhdistuslaitos ja he tukevat myös delfiinien ja saarella pesivien merikilpikonnien suojelua. Tämä hotelli on myös koko Lähi-idän ensimmäinen hotelli, jolle on myönnetty 'The Oceanic Standard' -palkinto.

Hotellihuoneet ovat kauniit, vaalein ja neutraalein värein sisustetut, joten tunnelma on miellyttävä ja rentouttava.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä