Anfi Emerald Hotel

Playa de Amadores, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 48.0 km (33 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 1,7 km
  • Paikallinen keskusta: 1,6 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 5

Tietoja hotellista

Anfi Emerald Hotel on hieno huoneistohotelli rauhallisella alueella, josta on näkymät vuorelle ja golfkentälle päin. Hotelli sijaitsee rauhallisessa Playa del Curassa, Gran Canarian etelärannikolla. Voit viettää rentouttavan loman avaralla allasalueella, jolla on kaksi uima-allasta, erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Jos haluat sukeltaa Atlantin valtameren aaltoihin ja tuntea hiekan varpaittesi välissä, hotellista on järjestetty ilmainen bussikuljetus Anfi Beachille useamman kerran päivässä.

Hotellissa on yhdistetty baari ja ravintola, josta voit tilata virkistäviä juomia ja yksinkertaisia ruokia. Hotellin herkullinen ruokarekka sijaitsee aivan golfkentän vieressä ja siellä on tarjolla hienojen näköalojen lisäksi myös virkistäviä juomia. Hotellissa on myös minimarket, josta voit ostaa muun muassa snackseja ja hedelmiä. Jos haluat kuntoilla lomasi aikana, Anfi Emerald Hotel -hotellissa on hyvä tarjonta erilaisia urheilu- ja treenimahdollisuuksia sekä monipuolinen aktiviteettiohjelma. Hotellialueella on kuntosali sekä mahdollisuus osallistua vesijumppaan ja joogatunneille. Yhdessä uima-altaassa on myös uimaradat kuntouimareille. Hotellin oma henkilökunta järjestää päivittäin hauskoja aktiviteetteja, kuten bingoa, jousiammuntaa ja dartsia. Jos lomasi aikana haluat golfata, Anfi Tauro Golf, hyvin hoidettu 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee hotellin vieressä.

Anfi Emerald Hotel -hotellin valoisiin, tilaviin huoneistoihin mahtuu jopa kuusi henkeä. Huoneistoissa on suuri parveke tai terassi – täydellinen vaihtoehto suuremmille seurueille. Huoneiston keittonurkkauksessa voit valmistaa yksinkertaisia aterioita ja raaka-aineet saat hankittua kätevästi hotellin omasta minimarketista. Laajempi valikoima kauppoja ja ravintoloita on tarjolla Puerto Ricossa, jonne on hotellista matkaa noin kaksi kilometriä. Puerto Ricoon pääset helpoiten joko vuokra-autolla tai taksilla. Jos haluat lähteä tutustumaan Gran Canarian muihin osiin, suosittelemme osallistumaan jollekin mielenkiintoisista retkistämme.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä