Hof Hotel

Kaunas, Liettua Lippu - Liettua

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 100

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys ja tallelokero varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Huoneissa on keskuslämmitys. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Huoneessa on työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Asiakkaat voivat hyödyntää iltaisin huoneen yökuntoon laittoa. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Vieraat voivat nauttia valikoimasta urheilu- ja viihdevaihtoehtoja. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kuntosali.

Tiloissa on ravintola. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat monia herkullisia vaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa myös välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä