Flores Boutique Hotel & Spa

Porto, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Etäisyys rannalta: 5 km
  • Lentokenttä Porto / Pedras Rubras (OPO): 21.9 km (24 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Porton sydämessä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä tärkeimmistä monumenteista ja kiinnostavista paikoista. Majoituspaikka on muutaman askeleen päässä Porton katedraalista, Clerigos-tornista ja Porton yliopistosta. Sao Benton rautatie- ja metroasemat ovat 400 metrin päässä ja tarjoavat yhteydet muualle Portoon ja ympäröivälle alueelle. Francisco Sá Carneiron lentoasema on noin 15 km:n päässä.

6 huvilan/talon lisäksi asiakkaat voivat valita 9 huoneiston ja 5 studion valikoimasta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Huoneistohotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Takka luo kodikkaan tunnelman. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotelli bussikuljetus. Polkupyörävarasto on asiakkaiden käytettävissä. Siellä on myös polkupyöränvuokrauspalvelu. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Joissakin huoneissa on parveke tai terassi. Huoneissa on parivuode, king-size-vuode tai vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Erinomainen uinti odottaa vieraita sisäuima-altaalla. Terassilla on mukavat aurinkotuolit. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja golf. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, callisthenics ja aerobic. Huoneistohotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, hieronta- ja vesiterapiahoitoja. Tanssiklubi ja yökerho täydentävät viihdevaihtoehtoja.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä