Solar Antigo Porto Aeroporto

Porto, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Porto / Pedras Rubras (OPO): 0.9 km (3 mins)

Tietoja hotellista

Solar Antigo Porto Aeroporto sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Norte Shopping (ostoskeskus) ja Leixõesin sataman risteilyterminaali 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas aamiaismajoitus sijaitsee 15,3 km:n päässä kohteesta Ribeira-aukio ja 15,5 km:n päässä kohteesta Porton historiallinen keskusta. Tässä majoituspaikassa on 9 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautisen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 4.00–13.00.

  • Korkeintaan 10 vuotta vanhat lapset yöpyvät ilmaiseksi vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa samassa huoneessa, jos he käyttävät huoneessa jo olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen on saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä