H Hotel

St. Julian's, Malta Lippu - Malta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Maltan kansainvälinen lentoasema (MLA): 11.3 km (17 mins)

Tietoja hotellista

St George's Beach sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Malta Experience 9 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 17,6 km:n päässä kohteesta Golden Bay ja 19,3 km:n päässä kohteesta Mellieħa Bay. Kaikissa 160 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 130 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 2 kokoushuonetta. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, kuumavesiallas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 6 ravintolaa. Käytössäsi on allasbaari sekä 8 baaria. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 100 EUR per henkilö per yö
  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 19 EUR per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 28.00 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 2 henkilöä)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta syyskuuhun.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaita, jotka ovat 17 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä