Hotel Jardim Atlantico

Calheta, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 10 km
  • Lentokenttä Madeira Airport (FNC): 55.6 km (52 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä huoneistohotelli sijaitsee jyrkässä rinteessä, josta on näkymät Atlantin valtamerelle. Sieltä voi nauttia erityisen upeista näkymistä merelle, kalastajakylään ja ympäröiville vuorille. Hotelli tarjoaa erinomaisen tukikohdan patikointiin, ja luonnonsuojelualue sijaitsee vain 2 km:n päässä hotellista. Ostosmahdollisuudet ja baarit ovat 300 metrin päässä hotellista. Säännöllinen bussiyhteys vie vieraat rannalle, joka on noin 8 km:n päässä hotellista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 1 km:n päässä.

Asunnoissa on 2 sviittiä, 26 huoneistoa, 61 studiota ja 97 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja 2 apurakennuksessa. Tässä majoituspaikassa, johon kuuluu hissi ja vastaanotto aulassa, sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys (maksullinen) on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Takka luo kodikkaan tunnelman. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Huoneistohotellin vieraat ovat tervetulleita rentoutumaan puutarhaan. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula, hotellilääkäri ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone, ja säädettävä keskuslämmitys varmistaa juuri oikean lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, minijääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, tee-/kahvipiste, astianpesukone ja uuni. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, DVD-soitin ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Allaskompleksissa on sekä sisä- että ulkoaltaat, jotka ovat osittain lämmitettyjä. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Käytettävissä on terassi, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli tarjoaa laajan ulkourheiluohjelman, kuten pyöräilyn/maastopyöräilyn, tenniksen, lentopallon, golfin ja kalastusta. Huoneistohotellin vesiurheilulajeihin kuuluvat purjelautailu, melonta, snorklaus ja sukellus. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, sulkapalloa, biljardia, joogaa ja pöytäjalkapalloa. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten kylpylä, sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja, kylpylähoitoja, ikääntymistä estäviä hoitoja ja solarium. Viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia tarjoavat myös viihdevaihtoehtoja.

Ruokailupalveluihin kuuluu ruokasali, kahvila ja baari. Savuttomassa ravintolassa on syöttötuoleja lapsille. Puolihoidon voi varata. Aamiaisella ja illallisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Ruokalistalta löytyy myös dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä