1 Lexham Gardens Hotel

Kensington, Yhdistynyt kuningaskunta Lippu - Yhdistynyt kuningaskunta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW): 59.7 km (1 hour 14 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee kätevästi Kensingtonin sydämessä Lontoon keskustassa, ja sieltä pääsee helposti moniin nähtävyyksiin, kuten tiedemuseoon, luonnonhistorialliseen museoon, Royal Albert Halliin ja West Endin teattereihin. Se sijaitsee ihanteellisella paikalla kävelymatkan päässä Earl's Courtin, High St Kensingtonin ja Gloucester Roadin metroasemilta. Lähistöllä on myös monia ravintoloita, baareja ja pieniä kahviloita. Hotelli on vain 1 km:n päässä Knightsbridgestä ja Harrodsista. Kensington High Street on 500 metrin päässä ja vehreä Hyde Park noin 800 metrin päässä hotellista.

Hotellissa on hissi ja 55 huonetta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Takka luo kodikkaan tunnelman. Hotellin vieraat voivat nauttia virkistysmahdollisuuksista, mukaan lukien puutarha oleskelunsa aikana. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu ja lääkintäapu. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Huoneissa on keskuslämmitys. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Muita ominaisuuksia ovat mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, aamiaishuone ja kahvila. Mannermainen aamiainen ja lounas tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä