W Abu Dhabi - Yas Island

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema (AUH): 7.7 km (12 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 2 km
  • Paikallinen keskusta: 5 km
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 3
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Korkeatasoinen W Abu Dhabi – Yas Island sijaitsee keinotekoisella Yasin saarella Abu Dhabissa. Modernisti ja trendikkäästi sisustetussa hotellissa on ylellisiä lomamukavuuksia. Hotellin design on ainutlaatuinen, ja hotellirakennus levittäytyy meren ylle kuin komea koru. W Abu Dhabi – Yas Island -hotellista on näkymät Yas Marina Circuitille, Abu Dhabin formularadalle, jossa Formula 1 -kausi päättyy jännittävään ja vauhdikkaaseen juhlaan. Täällä saat varmasti kokea unohtumattomia elämyksiä.

Hotellissa on runsaasti erilaisia palveluja, joten voit viettää erittäin mukavan loman. Kiireisen päivän päätteeksi on mukava rentoutua upeasti suunnitellulla allasalueella tai spa-osastolla, jossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia käsittelyjä. Lisäksi hotellissa on hyvin varustettu kuntosali sekä useita ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisia ruokalajeja eri puolilta maapalloa. Hotellissa on myös useita tyylikkäitä baareja, ja allasalueen vieressä sijaitsevassa baarissa voit viikonloppuisin siemailla cocktaileja ja kuunnella DJ:den soittamaa musiikkia.

Asut mukavasti ja tyylikkäästi tilavassa huoneessa, jossa on parveke. Sisustus on yhtä moderni ja tyylikäs kuin muuallakin hotellissa. Moottoriurheilusta kiinnostuneille voimme suositella kahden hengen Spectacular-huonetta, josta on näkymät formularadalle – ainutlaatuinen näkymä, jota et saa kokea monessakaan hotellissa koko maailmassa. Seikkailunhaluisille Yas Islandilla on tarjolla runsaasti aktiviteetteja aina Yas Beach Clubin yöelämästä teemapuistoihin, kuten Ferrari World ja Yas Waterworld.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä