Fairmont Bab Al Bahr

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema (AUH): 20.7 km (21 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 1 km
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 6
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Fairmont Bab Al Bahr on moderni ja korkeatasoinen hotelli, joka sopii koko perheelle. Hotelli sijaitsee rannalla ja sieltä avautuvat hienot näköalat Abu Dhabin lahdelle päin. Hotellissa on monipuoliset palvelut.

Hotellin mukavalla allasalueella voit loikoilla aurinkotuolilla ja nauttia olostasi, ja välillä voit pulahtaa uima-altaaseen virkistäytymään. Allasbaarista voit tilata päivän aikana virkistäviä juomia. Ja jos meressä uiminen houkuttelee enemmän, niin hotellin omalla rannalla on myös aurinkotuolit, katossängyt sekä aurinkovarjot käytettävissäsi.

Fairmont Bab Al Bahr -hotellissa on monipuolinen valikoima erityylisiä ravintoloita. Buffetravintolassa kokoat itse lautasellesi mieleisen annoksen. Jos taas haluat istua pöydän ääreen ja tilata ruuat listalta, niin silloin kannattaa suunnistaa johonkin hotellin monista à la carte -ravintoloista, joissa on tarjolla ruokia esimerkiksi Välimeren alueelta sekä japanilaisen ja italialaisen keittiön herkkuja.

Lomallasi voit osallistua hotellissa järjestettäville ryhmäliikuntatunneille, voit joogata tai käy treenaamassa vaikka kuntosalilla. Hotellin spa-osastolla voit hemmotella itseäsi erilaisilla ja ihanilla spa-hoidoilla. Lapsille on oma kansainvälinen lastenkerho sekä leikkipaikka.

Fairmont Bab Al Bahrin modernit ja tilavat huoneet on sisustettu lämpimin, maanläheisin värein. Varaamalla GOLD-huoneluokasta majoituksen saat nauttia lomallasi hieman pientä ekstraa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä