Botel Albatros

Praha, Tsekin tasavalta Lippu - Tsekin tasavalta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Václav Havel Airport Prague (PRG): 15.6 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä teemahotelli sijaitsee aivan Prahan keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä historiallisesta keskustasta. Vieraat löytävät ravintoloita, baareja, yöelämää, yhteydet julkisen liikenteen verkkoon ja kaupat kaikki hotellin ovelta ja rautatieasema noin 1 km:n päässä. Vanhankaupungin aukio on vain 300 metrin päässä ja Kaarlensilta 500 metrin päässä hotellista. Praha-Ruzyněn kansainvälinen lentokenttä on noin 15 km:n päässä teemahotellista.

Hotellissa on hissi, ja siinä on 4 huoneistoa ja 82 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Siellä on myös useita kauppoja. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Kokoustila on käytettävissä konferensseja, luentoja ja kokouksia varten.

Huoneissa on keittiö ja kylpyhuone. Keskuslämmitys takaa mukavat lämpötilat. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on 5 perhehuonetta ja tupakointihuoneita.

Terassilla voi nauttia kauniista säästä. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa pyöräily-/maastopyöräilyä. Yökerho tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä