Cordial Mogán Solaz

La Playa de Mogán, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 450 m
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 54.4 km (40 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä majoituspaikka sijaitsee Puerto de Moganissa, noin 450 metrin päässä rannasta.

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys ja tallelokero varmistavat mukavan oleskelun. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Majoituspaikan tontilla on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluja ja tiloja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja keskuslämmitys takaavat miellyttävän sisälämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet vuodesohvalla. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja astianpesukone. Asiakkaiden mukavuutta lisää pesukone. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja poreamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Majoituspaikassa on savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue ja miellyttävästi lämmitetty vesi takaavat mukavan uimisen. Virkistävät juomat allasbaarissa ja rentouttava kylpytynnyri tarjoavat täydellisen tavan rentoutua. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, tennis ja kalastus. Majoituspaikka sopii myös vesiurheilun harrastajille, sillä tarjolla on snorklausta, sukellusta ja vesiurheilua. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, pöytätennis, biljardi, keilailu, callisthenics ja aerobic. Majoituspaikassa on erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki ja hierontahoitoja. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat viihdeohjelma, lastenkerho, elävää musiikkia ja tanssikerho.

Majoituspaikassa on ravintola ja baari. Puolihoidon voi varata. Saatavilla on aamiainen, lounas ja illallinen. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Alkoholittomat juomat ovat saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä