Rayong Marriott Resort & Spa

Ko Samet, Thaimaa Lippu - Thaimaa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • kylpylä
  • Lentokenttä Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK): 189 km (2 hours 23 mins)

Tietoja hotellista

Rayong Marriott Resort & Spa sijaitsee valtameren rannalla, ja 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Ban Phen laituri ja Sunthon Phun patsas. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 11,3 km:n päässä kohteesta Laem Mae Phimin ranta ja 12,1 km:n päässä kohteesta Suan Son Beach (ranta). Kaikissa 205 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, sadesuihkupää ja designer-hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1110 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä C-Salt, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Tässä hotellissa on rantabaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 3 baaria tai 2 allasbaaria. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.00–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 648 THB aikuisille ja 324 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2800 THB per ajoneuvo menopaluu
  • Lisävuode: 1900.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä