Toxotis Hotel

Fig Tree Bay, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kylpylä
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Etäisyys keskustaan: 6 km
  • Lentokenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA): 65.8 km (47 mins)
  • gym
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Aamiaisella vai All Inclusivella
  • built_year: 1996, remontoitu 2022
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laattalattia
  • elevator
  • pool_slides
  • beach_towel
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 98
  • all_inclusive

Tietoja hotellista

Mukava uima-allasalue ja hauskoja vesiliukumäkiä
Toxotis Hotel on suosittu perhehotelli, jossa on paljon vakkarivieraita. Tämä on juuri sopivan kokoinen All Inclusive -hotelli, jossa on paljon perheystävällisiä mukavuuksia ja pieniä hauskoja vesiliukumäkiä!

Jätä lompakko huoneeseen!

Toxotis Hotelissa noudatetaan All Inclusive -periaatetta. Melkein kaikki ruoka ja juoma sisältyvät hintaan ja hotellin All Inclusive -tarjonta sopii useimmille. Sinun ei tarvitse miettiä missä syödä seuraava ateria, vaan voit keskittyä nauttimaan ihanasta lomastasi!

Varaa hotelli pelkällä aamiaisella

Tiettyinä päivinä huhtikuussa ja marraskuussa voit valita matkustaa tähän hotelliin maksamalla ruokailuvaihtoehdon, johon kuuluu pelkkä aamiainen! Nauti hyvästä aloituksesta päivälle käytännöllisellä aamiaisella ja vapaudella valita itse, missä syöt lounaasi ja illallisesi.

Vieraidemme suosikit:

Sijainti! Rauhallisella alueella sopivan lähellä kaikkea Mukava allasbaari, josta näkymä uima-allasalueelle Hauskat vesiliukumäet Perheystävällinen ilmapiiri

Suosittelemme tätä hotellia perheille, joissa on pieniä tai keskikokoisia lapsia ja jotka haluavat aktiivisen hotellin hieman rauhallisemmalla alueella. Jos odotat pääseväsi paljon uimaan loman aikana, et tule pettymään!

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan edullisia All Inclusive -hotelleja.

All Inclusive Toxotis Hotelissa
Toxotis Hotelissa sinun ei tarvitse huolehtia kalliista ravintolalaskusta, sillä suurin osa on jo maksettu kuuluen All Inclusiveen. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovina pöytinä hotellin pienessä ravintolassa. Voit valita erilaisista salaateista, leivistä, padoista, pääruoista eri puolilta maailmaa ja valikoimasta eri jälkiruokia. Joka ilta ravintolassa on teemana eri ruokakulttuuri, kuten aasialainen, italialainen tai kreikkalainen.

Lounas ja juomat uima-altaalla

Jos et halua poistua uima-allasalueelta, baarissa ja uima-altaan snackbaarissa on tarjolla yksinkertaisempia aterioita. Täällä tarjoillaan juomien lisäksi erilaisia välipaloja, hampurilaisia, pastaruokia ja omeletteja. Uima-allasbaarin lisäksi buffé-ravintolassa on pieni baari, jossa tarjoillaan juomia sekä lapsille että aikuisille.

Lasten All Inclusive

Toxotis Hotellin pienet vieraat pääsevät nauttimaan useista lapsiystävällisistä herkuista. Suurimman osan päivästä he voivat esimerkiksi syödä eri makuisia tikkujätskejä. Hotellin allasbaarissa on tarjolla helppoa ruokaa, välipaloja ja juomia. Täällä pienokaiset voivat pitää ansaitun tauon vesileikeistä varjossa. Hyödynnä tilaisuus täyttää vatsa ranskalaisilla, hampurilaisilla, salaateilla ja tuoreilla hedelmillä, ja sammuta jano mehuilla tai ehkäpä virvoitusjuomalla.

Montako teemaravintolaa Toxotis Hotellissa on?

Yksi teemaravintola. Tämä sijaitsee allasbaarin vieressä ja tarjoilee muun muassa erilaisia liha-, kala- ja äyriäisruokia. Tänne voi varata pöydän lisämaksusta. Teethän varauksen vähintään päivää etukäteen.

Erikoisruokavaliolle suunnattu All Inclusive

Toxotis Hotellilla on mahdollisuus vastata erityistarpeisiin ruoan suhteen. Jos olet gluteeni- tai laktoosi-intolerantti, vegaani tai kasvissyöjä, ilmoitathan tästä vastaanottoon saapuessasi.

Nämä kuuluvat All Inclusive -tarjontaan Toxotis Hotelissa:

All Inclusive -buffé: aamiaisella, lounaalla ja illallisella Paikalliset alkoholipitoiset/alkoholittomat juomat klo 10.00-23.00 Jäätelöä suurimman osan päivästä Välipaloja osan päivästä

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin mieluiten jo lomasi alkupuolella, mutta viimeistään päivää etukäteen.

Tuontijuomat ja tuorepuristettu mehu eivät sisälly All Inclusive -tarjontaan.

Tupakointia saattaa esiintyä yleisissä ulkotiloissa.

Varaa hotelli pelkällä aamiaisella

Tiettyinä päivinä huhtikuussa ja marraskuussa voit valita matkustaa tähän hotelliin maksamalla ruokailuvaihtoehdon, johon kuuluu pelkkä aamiainen! Nauti hyvästä aloituksesta päivälle käytännöllisellä aamiaisella ja vapaudella valita itse, missä syöt lounaasi ja illallisesi.

Huoneita koko perheelle
Toxotis Hotelin modernin käytännölliset huoneet ovat sisustettu vaaleilla maanläheisillä väreillä puisiin yksityiskohtiin yhdistettyinä. Kaikissa huoneissa on laattalattiat.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

Parveke Yksittäinen ilmastointi Minijääkaappi Wifi Vedenkeitin Tee- ja kahvintekovälineet Tv, puhelin, tallelokero Suihkukaappi

Hyvä tietää:

Hiustenkuivaajan (panttia vastaan) ja adapterin pistorasioihin voi lainata vastaanotosta.

Adapterin pistorasiaan voi lainata vastaanotosta.

Huoneisiin saattaa kuulua äänet melko herkästi. Äänet, jotka tulevat käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeen ovesta, voivat tuntua häiritseviltä.

Miten monta allasta on Toxotis Hotelissa?
Kaksi uima-allasta. Toinen on niin kutsuttu pääuima-allas, jota reunustaa aurinkopaviljongit, aurinkotuolit ja aurinkovarjot. Toinen allas on taas suunnattu pienemmille lapsille tämän neljällä hauskalla vesiliukumäellä.

500 metriä hiekkarannalle

Kyproksen kuuluisat uimapaikat sijaitsevat noin 500 metrin päässä hotellista. Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, jos haluat viettää päivän kauniilla rannalla turkoosissa, kimaltelevassa ja kristallinkirkkaassa vedessä. Lähialueen tunnetuin poukama on kuuluisa Fig Tree Bay.

Nämä palvelut ovat saatavilla Toxotis-hotellin rannalla:

Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja lisämaksua vastaan Rantabaari juomineen ja välipaloineen lisämaksua vastaan Joitain vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksua vastaan

Hyvä tietää:

Turvallisuussyistä jotkin vesiliukumäet asettavat rajoituksia pituuden/ikäryhmän suhteen. Lasten tulee olla yli 12 vuotta laskeakseen vesiliukumäkiä itsenäisesti. Alle 12-vuotiaat lapset voivat laskea näissä aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispaino on 110 kg.

Protaras Beach on julkinen ranta ja avoinna kaikille.

Suurin osa uimapoukamia ovat hiekan ja pikkukivien sekoitusta sekä suhteellisen matalia.

Pyyhepalvelu

Uima- ja rantapyyhkeet voit lainata hotellin vastaanotosta, jotka voit noutaa panttia vastaan. Voit vaihtaa pyyhkeesi joka toinen päivä ilman lisäkustannuksia palauttamalla vanhan pyyhkeesi.

Mitä tekemistä Toxotis Hotelissa on?
Majoittuessasi Toxotis-hotellissa, kannattaa ehdottomasti vierailla viehättävässä Paralimnin kaupungissa, noin kuuden kilometrin päässä hotellista. Tässä tunnelmallisessa kaupungissa voit tehdä ostoksia mielenkiintoisissa kaupoissa, syödä paikallisissa ravintoloissa ja ehkä vierailla kaupungin pikkuisessa kirkossa. Bussi Paralimniin pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista.

Wifi

Hotellialueella ja huoneissa on maksuton wifi. Nopeus vaihtelee käyttäjämäärän ja sijainnin mukaan.

Aktiviteettien valikoima Toxotis Hotelissa:

Vesiaktiviteetteja ja leikkejä uima-altaalla ja tämän ympäristössä Pieni kuntosalihuone

Viihdevalikoima Toxotis-hotellissa:

Iltaohjelmaa pienellä ulkolavalla


Yleistä

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne. Suosittelemme erityiseen varovaisuuteen, mikäli ajat autolla kohteessa.

Kyproksella tarvitset adapterin, joka sopii G-tyypin pistorasioihin. Näitä adaptereita löytyy useimmista turistialueiden kaupoista ja joidenkin hotellien omista kaupoista.

Wifin nopeus saattaa vaihdella riippuen käyttäjämäärästä ja missäpäin hotellia on.

Ruoka ja juoma

Varaathan pöydän teemaravintolaan hyvissä ajoin mielellään heti loman alussa, mutta kuitenkin viimeistään päivää etukäteen.

Tuontijuomat ja tuorepuristettu appelsiinimehu ei sisälly All Inclusive -tarjontaan.

Tupakointia saattaa esiintyä hotellin yhteisissä ulkotiloissa.

8 – 30. huhtikuun sekä 1 – 11. marraskuun 2024 aikana voit valita matkan tähän hotelliin pelkällä aamiaisella kuuluen matkasi hintaa!

Huoneet

Huoneisiin saattaa kuulua äänet melko herkästi. Äänet, jotka tulevat käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeen ovesta, voivat tuntua häiritseviltä.

Uima-altaat ja ranta

Ulkoaltaat eivät ole lämmitettyjä ja voivat olla suhteellisen viileitä juuri kauden alussa ja lopussa.

Turvallisuussyistä jotkut vesiliukumäet asettavat rajoituksia pituuden/ikäryhmän suhteen. Lasten tulee olla yli 12 vuotta laskeakseen vesiliukumäkiä itsenäisesti. Alle 12-vuotiaat lapset voivat laskea näissä aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispaino on 110 kg.

Protaras Beach on yleinen ranta ja yleisessä käytössä.

Suurin osa uimapoukamia ovat hiekan ja pikkukivien sekoitusta sekä suhteellisen matalia.

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle
19 neliön kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode vuodesohvan muodossa, joka on kooltaan 75x180 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi majoittua enintään kaksi aikuista ja yksi lapsi. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Kahden hengen huone voidaan varata yhden hengen huoneena lisämaksusta. Huone voidaan varata lisämaksua vastaan All Inclusivella.

Kahden hengen huone Connection, 3–6 hengelle
Yhteensä 38 neliömetrin huoneessa on kaksi erillistä kahden hengen huonetta ovi välissä – katso lisätietoja yllä olevasta kahden hengen huoneesta. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta vuodesohvina, jotka ovat kooltaan 75x180 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, ja täällä voi majoittua enintään neljä aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä