Signature Lux Hotel, by Onomo, Waterfront

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka Lippu - Etelä-Afrikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema (CPT): 19.9 km (20 mins)
  • Baari: On
  • Hissi

Tietoja hotellista

Signature Lux Hotel, by Onomo, Waterfront sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa alueella, jonka lähellä on Cape Town International Convention Centre ja Long Street | Signature Lux Hotel, by Onomo, Waterfront sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa alueella, jonka lähellä on Cape Town International Convention Centre ja Long Street. Tämän hotellin lähellä sijaitsee Africa Centre ja Cape Town Diamond Museum.

Kaikissa 87 huoneessa on ilmastointi ja huoneiden varusteluun kuuluu äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja turndown-palvelu.

Tässä savuttomassa hotellissa on ilmainen pysäköinti lähistöllä.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin kello 6.3010.00.

Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja pesulapalvelut. Käytössäsi on maksulliset lentokenttäkuljetukset (menopaluu) (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin.

Signature Lux Hotel, by Onomo, Waterfront sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa alueella, jonka lähellä on Cape Town International Convention Centre ja Long Street

Baari

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä