Aqua Fun City

Avsallar, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti tarjouksia ei ole saatavana

Emme löytäneet yhtään saatavilla olevaa tarjousta, joka vastasi hotelli- ja päivämääräyhdistelmää. Kokeile toista ajanjaksoa, lähtöä tai kestoa.

Palaa takaisin charter-hakuun

Mukavuudet

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Hissi
 • Internet
 • Pool slides
 • Allaspyyhkeet
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellness
 • All inclusive

Etäisyys

 • Etäisyys rannalta: 0mm
 • Etäisyys keskustaan: Manavgat 25 kmm

Lukumäärä

 • Kerrosten lukumäärä: 6
 • Huoneiden määrä: 172

muut

 • Built year: 1992, remontoitu 2017
 • Credit card: Kyllä
 • ateriat: All Inclusive
 • Pool children: 2
 • Room floor: Laminaatti/laatta/kokolattiamatto
 • Transfer time: 1,5 h
 • pool: 2

Tietoja hotellista

Perheystävällinen All Inclusive- hotelli
Aqua Fun City on perheomisteinen All Inclusive –hotelli hauskalla vesipuistolla, laajalla tarjonnalla viihdettä, useilla uima-altailla ja ihanalla sijainnilla rannan äärellä. Hotelli on myös huoneita jopa viidelle hengelle.

Kaikenikäiset vesipedot tulevat varmasti pitämään värikkäästä vesipuistosta tämän kuudella hauskalla vesiliukumäellä, veden läiskeellä ja suihkuavilla esteillä. Aqua Fun Cityssä pääset nauttimaan loistavista buffeteista niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Päivällä on tarjolla pizzaa, hot dogeja, hampurilaisia ja muita välipaloja. Makeaan nälkään on hotellilla myös jäätelöä ja vohveleita. Juomat kuuluvat tietenkin All Inclusive –tarjontaan.

Aqua Fun Cityssä on paljon tekemistä! Joka iltapäivä järjestetään vaahtobileet, ja välillä täällä on esityksiä salsan, kuubalaisen tanssin ja muiden jännittävien teemojen merkeissä. Täällä voi pelata rantapalloa, vesipooloa tai osallistua moniin yhteisiin aktiviteetteihin.

Täällä on myös suuri lastenalue minikaruselleilla, kiipeilyseinällä sekä trampoliineilla.

Aqua Fun City sijaitsee Okurcalarissa, noin tunnin päässä suositusta lomakohteesta Alanyasta Turkin Antalyan rannikolla.

Aqua Fun City kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme keränneet hintalaadukkaimmat hotellimme.

Vesipuisto viidellä vesiliukumäellä
Täällä on kaksi ihanaa uima-allasta ja sijainti on heti rannalla, minkä johdosta pulahdukselle on aina hyvät mahdollisuudet. Toinen altaista on niin sanottu rauhallinen allas, jossa on miellyttävä tunnelma, kun taas toinen altaista sijaitsee värikkäiden vesiliukumäkien luona. Tunnelma täällä on vauhdikasta ja vilkasta aamusta iltaan. Molempien altaiden luona on pieni lastenallas perheen pienimmille. Aktiviteettialtaalla järjestetään päivän aikana yhteistä liikuntaa, kuten vesipooloa ja vesijumppaa.

Aqua Fun Cityn suuri vetonaula vesipedoille on hieno vesipuisto kuudella eri vesiliukumäellä, läiskyvällä vedellä ja hauskoilla suihkuavilla esteillä. Vesipuisto sijaitsee keskellä hotellialuetta, ja täällä on niin allasbaari, kuin snack-ravintolakin, joten virkistäviä juomia on aina lähettyvillä.

Rannalla on sekoitus hiekkaa ja pikkukiviä, ja vesi on kauniin sinistä ja virkistävää. Täällä on myös laituri, josta on helppo pulahtaa mereen. Huomioithan, että vesi syvenee melko nopeasti.

Runsas All Inclusive -tarjonta
Lomaillessasi All Inclusivella, ei sinun tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi, tai miettiä missä syötte seuraavaksi – kaikki kun on maksettu jo kotoa käsin. Aqua Fun Cityssä voi nauttia seisovien pöytien antimista niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Täällä on useita snackbaareja, joissa päivän aikaa on tarjolla pizzaa, hot dogeja, hampurilaisia ja muita välipaloja, ja makeaan nälkään on tarjolla jäätelöä ja vohveleita. Ruoan ja välipalojen lisäksi kuuluu suurin osa juomista hintaan, ja virvokkeita saakin helposti baareista päivisin ja pitkin iltaa.

Lisämaksua vastaan

Alkoholipitoiset tuontijuomat turkkilainen kahvi, tuorepuristettu mehu ja juomat vitamiinibaarissa, energiajuomat sekä huonepalvelu.

Veden läiskettä, pelihalli ja lastenklubi
Suurin osa lapsista viettää paljon aikaa vesiliukumäissä ja uima-altaalla, vaikka hotellin kansainvälinen lastenklubi on myös hyvin suosittu. Täällä voi osallistua hauskoihin aktiviteetteihin ja löytää uusia kavereita! Hotellilla on myös suuri pelihalli erilaisilla pelikoneilla, ilmakiekolla ja pöytäjalkapallolla. Joka iltapäivä järjestetään vaahtobileet, mikä on suosittu niin lasten kuin aikuisten keskuudessa. Tarjolla on erilaisia esityksiä Ice Agen, Madagascarin ja Transformersin tyyliin.

Täällä on myös suuri lapsille suunnattu alue, jossa on minikaruselleja, minimaailmanpyörä, kiipeilyseinä, trampoliineja – ja kirsikkana kakun päälle ainutlaatuiset ”bumber boats”, jotka muistuttavat törmäilyautoja, mutta kelluvat veden päällä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki pelit ja aktiviteetit pelihallissa, eri aktiviteetit lastenalueella.

Osallistu moniin hauskoihin aktiviteetteihin
Aqua Fun Cityssä on paljon tekemistä. Hauskojen vesiliukumäkien ja ihanien uima-altaiden lisäksi on täällä erilaisia aktiviteetteja pitkin päivää. Täällä järjestetään muun muassa vaahtobileet joka iltapäivä, ja välillä tarjolla on esityksiä kuten salsaa, kuubalaista tanssia ja muita esityksiä Ice Agen, Madagascarin ja Transformersin muodossa.

Täällä voi pelata rantapalloa, vesipooloa tai osallistua aqua fitnessiin sekä zumbaan. Täällä on myös mahdollista pelata pöytätennistä tai minigolfia, tai istua porealtaassa puutarhassa. Puutarhassa on myös tunnelmallisia nurkkauksia ja riippumattoja rentoutumiseen.

Pimeän tullessa on täällä ohjelmaa, mikä sopii niin pienille kuin suurille. Hotellilla järjestetään hauskoja kilpailuja musiikin tahtiin ja muita juhlallisia tapahtumia.

Huoneisiin, jotka sijaitsevat lähimpänä lava-aluetta, saattaa kuulua ääniä ohjelmanumeroista, ja tällä alueella on enemmän liikettä niin iltapäivisin kuin illan aikana.

Vastaremontoituja valoisia huoneita
Aqua Fun Cityn huoneet ovat valoisia ja raikkaita, ja näissä on tv, minijääkaappi, ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja ja puhelin. Lattia on laminaattia ja laattaa, tai kokolattiamatto.

Huoneet voivat sijaita joko hieman vanhemmassa tai uudessa rakennuksessa vesipuiston luona. Voit varata huoneen vanhemmasta rakennuksesta, kun taas uudet huoneet ovat uudessa rakennuksessa. Tietoa sijainnista löytyy itse huonekuvauksesta.

Kahden hengen huone vanhemmassa rakennuksessa, 2-3 hengelle
Kahden hengen huone vanhemmassa rakennuksessa on kooltaan noin 27 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kolmas henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm levitettynä. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista ja mahdollisuus on saada yksi lapsihinta.

Perhesviitti, 3-5 hengelle
Perhesviitti on kooltaan noin 41 m² ja täällä on kaksi makuuhuonetta, joiden välillä on ovi. Molemmissa huoneissa on kaksi sänkypaikkaa, ja viides henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm levitettynä. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Jopa kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti vanhemmassa rakennuksessa, 3-4 hengelle
Vanhemman rakennuksen perhesviitti on kooltaan noin 34 m². Täällä on kaksi makuuhuonetta, joiden välillä on ovi. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi sänkypaikkaa. Huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä henkeä. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kahden hengen huone kerrossängyllä vanhemmassa rakennuksessa, 2-4 hengelle
Kahden hengen huone kerrossängyllä vanhemmassa rakennuksessa on kooltaan noin 27 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kerrossänky, jonka sängyt ovat kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista. Mahdollisuus on saada jopa kaksi lapsihintaa.

Nauti saunasta tai suolahuoneesta
Mikäli kaipaat lomallasi taukoa auringosta, uimisesta ja läiskyttelystä, suosittelemme käyntiä Aqua Fun Cityn spassa. Täällä voi rentoutua saunassa, höyrysaunassa, turkkilaisessa kylvyssä ja suolahuoneessa. Mikäli haluat hemmotella itseäsi kunnolla, voi täällä nauttia jostain hoidosta hieronnan tai hamam-hoidon muodossa.

Lisämaksua vastaan

Hieronnat ja muut hoidot.


Koska hotellilla on laaja tarjonta ohjelmaa niin päiväs- kuin ilta-aikaan, on vesipuiston ja lavan luona usein melua.

Suurimmassa osassa huoneita on avoin kylpyhuone osana muuta huonetta. Itse wc ja suihku ovat kuitenkin omilla ovillaan.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua
Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Aqua Fun Cityssä tehdään muun muassa seuraavaa:

• Täällä on magneettiset avainkortit kaikissa huoneissa, jonka takia sähkön käyttö loppuu kun vieraat lähtevät huoneesta

• Tunnistimien avulla ilmastointi loppuu toimimasta, kun parvekkeen ovi avataan

• Aurinkopaneleilla hotellissa lämmitetään vettä

• Sähkönkulutusta on vähennetty vaihtamalla hehkulamput LED-lamppuihin

• Roskat lajitellaan ennen kuin nämä lähetetään kierrätykseen

• Täällä käytetään ympäristöystävällisiä puhdistusaineita sekä tuotteita huoltotoimissa

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä