Ormos Atalia Village

Bali, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 150 m
  • Lentokenttä Heraklion International Airport, “Nikos Kazantzakis” (HER): 53.6 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Kreetan saaren pohjoispuolella noin 200 metrin päässä Balín matkailukeskuksesta. Paikallinen pikkukiviranta sijaitsee tien toisella puolella hotellia, ja julkisen liikenteen yhteydet ovat 2 km:n päässä. Heraklionin lentokenttä sijaitsee 50 km:n päässä hotellista.

Asiakkailla on valittavana 40 huoneistoa, 2 yhden hengen huonetta ja 28 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa (maksua vastaan) mahdollistaa vieraat pysyä yhteydessä. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Huoneistohotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, hälytyspalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan) tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Minikeittiössä on jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, stereot ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja 70 savutonta huonetta.

Aurinkotuolit ja -varjot aurinkoterassilla täydentävät loman. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja kalastus. Vesiurheilun ystävät voivat harrastaa melontaa, snorklausta ja sukellusta. Kuntosali ja pöytätennis tai maksullinen biljardi ovat urheilu- ja vapaa-ajan vaihtoehtoja. Wellness-alueella on spa, hierontahoitoja ja solarium. Viihde- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailutiloihin kuuluu savuton ravintola, ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Runsas buffetaamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä