Rotonda Hotel

Thessaloniki, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 15 km
  • Lentokenttä International Airport Thessaloniki Macedonia (SKG): 19.0 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Thessalonikin sydämessä, hyvin lähellä päärautatieasemaa ja kaupungin linja-autoasemaa. Asiakkaat löytävät ravintoloita, baareja, yökerhoja ja kauppoja 800 metrin säteellä hotellista. Ranta on 15 km:n päässä ja Thessalonikin Makedonian lentokenttä on vain 16 km:n päässä hotellista.

79 huonetta sijaitsevat 8 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomakone. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Hotelli tarjoaa useita mukavuuksia liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Takka luo kodikkaan tunnelman. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle maksua vastaan. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet vuodesohvalla. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua). Asiakkaat voivat hyödyntää iltaisin huoneen yökuntoon laittoa. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Saatavilla on myös hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä