Orion Houses

Ixia, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 9.3 km (17 mins)
  • Uima-allas: 4 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 300 m
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi: Poseidoniassa
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 6

Tietoja hotellista

Tervetuloa Orion Houses -huoneistohotelliin, joka sijaitsee hyvällä paikalla rannan tuntumassa Ixiassa, Rodoksen länsirannikolla. Hotelli koostuu kahdesta osasta, Orion Housesista ja Poseidoniasta, joiden välillä on matkaa noin 150 metriä. Useimmat palvelut, kuten vastaanotto, ravintola ja baarit, ovat Poseidoniassa.

Asut valoisassa huoneistossa, joka voi sijaita eri puolella jompaa kumpaa hotelliosaa. Varausvaiheessa voit itse valita, kummassa rakennuksessa haluat asua. Kaikissa huoneistoissa on keittonurkkaus, joten voit halutessasi valmistaa omat ateriasi. Hotellissa on myös tarjolla erilaisia ateriapaketteja, joten voit varata joko aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven lisämaksusta jo ennen matkaa. Näin voit keskittyä nauttimaan auringosta ja uimisesta, eikä sinun tarvitse huolehtia ruuanlaitosta.

Hotellissa on yhteensä seitsemän uima-allasta, joista kolme on lastenaltaita. Kaikki Poseidonian puolella sijaitsevat altaat ovat kaikkien vieraiden käytettävissä, kun taas Orion Housesin altaat ovat yksinomaan Orion Housesissa asuvien käytössä. Hotellin omistaja on halunnut tehdä allasalueista erittäin viihtyisiä ja vehreitä, joten hän on istuttanut alueelle erilaisia puita, joissa kasvaa eksoottisia hedelmiä. Täällä voit nähdä sitruuna-, mango-, avokado-, lohikäärmehedelmä-, guava- sekä passionhedelmäpuita. Jos haluat mieluummin uida merivedessä, ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Kun haluat tutustua lähialueseen paremmin, pääset bussilla Rodoksen kaupunkiin, jossa on mukava kuljeskella pitkin kiemurtelevia kujia, tehdä ostoksia pienissä putiikeissa ja istahtaa viihtyisälle ulkoterassille nauttimaan vaikkapa kupillinen vahvaa kahvia. Pidemmille retkille suosittelemme vuokraamaan auton tai osallistumaan Tjäreborgin järjestämille retkille.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä