Radisson Hotel Istanbul Sultanahmet

Istanbul, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Sabiha Gökçen International Airport (SAW): 46.6 km (49 mins)
  • Lentokenttä Istanbul Atatürk (IST): 19.7 km (22 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Koska sen sijainti sijaitsee vanhan kaupungin keskustassa, tämän hotellin etuna on kävelyetäisyydellä museoista, monumenteista ja kuuluisasta katetusta basaarista. Karaköyn laituri on 1 km:n päässä. Raitiovaunu- ja metrojärjestelmät ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Alueella on runsaasti baareja, ravintoloita ja yöelämää.

Hotellissa on 31 savutonta huonetta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Siellä on myös useita kauppoja. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu (maksullinen), pesulapalvelu ja hotellibussi. Asiakkaat voivat myös käyttää polkupyöräsäilöä. Bisneskeskuksessa on faksi, joka auttaa asiakkaita heidän liike- ja viestintätarpeissaan.

Keskuslämmitys varmistaa, että huoneet pitävät juuri oikean lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Siellä on myös silitysvälineet ja housuprässi. Huoneissa on suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua), joten vieraat voivat pitää yhteyttä ja viihdyttää monia tapoja. Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa pyöräily-/maastopyöräilyä.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten savuton ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla ja illallisella asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä