Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

La Playa de Arguineguín, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 43.0 km (30 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 300 m
  • Baari: On
  • Hissi
  • Ravintola
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club -hotelli on moderni ja hieno huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisella ja mukavalla paikalla rannan tuntumassa. Täällä asut vehreässä ympäristössä banaaniviljelmän keskellä ja rantakadun varrella. Rantapromenadia pitkin pääset kävellen Arguineguíniin sekä pieneen El Pajarin kylään, jossa on muutamia paikallisia ja mukavia kalaravintoloita.

Hotellin modernissa ravintolassa saat päivän hyvin käyntiin nauttimalla runsaan buffetaamiaisen. Iltaisin ruuat tarjoillaan suoraan grillistä. Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Clubin mukavalla kattoterassilla on infinity-allas, jossa voit paraatipaikalta nauttia merinäköaloista ja upeista auringonlaskuista. Hotellin yhteydessä on Perchel Beach Club, josta avautuvat myös hienot näkymät merelle. Cordial Santa Águedan puolella asuvat vieraat pääsevät veloituksetta Perchel Beach Clubille maanantaista perjantaihin, ja viikonloppuisin alennettuun hintaan. Perchel Beach Clubilla on myös ihana spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia hemmotteluhoitoja lisämaksusta.

Kun haluat treenata lomasi aikana, voit suunnistaa hotellin tilavalle kuntosalille. Hotellissa on myös pelihuone, jossa voit pelata pöytätennistä, airhockey-ilmakiekkoa sekä biljardia.

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Clubissa on huippumodernit ja tilavat huoneistot, joissa on tilaa jopa seitsemälle hengelle. Huoneistot ovat hyvinvarustellut, niissä on ihanat oleskelutilat sekä sisä- että ulkotiloissa. Ja kun haluat vielä hieman jotain ekstraa, voit valita huoneiston, jossa on oma uima-allas ja näkymät merelle. Jos haluat laitella itse ruokaa lomasi aikana, hotellin hyvinvarustetusta supermarketista voit käydä ostamassa kaikkea mahdollista yksinkertaisista snackseista ja juomista tuoreeseen leipään, hygieniatuotteisiin sekä raaka-aineisiin, joista voit valmistaa kunnon aterian.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä