Hotel Fonda de la Tea

Cruz de Tejeda, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 46 km
  • Lentokenttä Las Palmas Airport (LPA): 50.8 km (1 hour 9 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Tejedan historiallisen vanhankaupungin keskustassa osoitteessa Ezequiel Sánchez 22, vastapäätä kylän pääpuutarha-aluetta. Ympäröivältä alueelta löytyy kaikenlaisia palveluita ja kiinnostavia nähtävyyksiä kuten pankkeja, ravintoloita, luonnonnäköalapaikkoja, puutarhoja, museoita, aukioita ja lasten leikkipaikkoja sekä kirjasto, kirkko ja lääkäriasema. Tämä on ihanteellinen paikka nauttia yhdestä hämmästyttävimmistä maisemanäkymistä.

Hotelli on rakennettu vuonna 1850. 11 savutonta huonetta sijaitsevat 3 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Useimmissa huoneissa on parveke tai terassi vakiona. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio, stereojärjestelmä ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta.

Asiakkaat voivat nauttia valikoimasta urheilu- ja viihdevaihtoehtoja. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja palveluihin kuuluvat kylpylä, hierontahoidot ja solarium tai maksullinen pyöräily/maastopyöräily. Viihde- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailutiloihin kuuluu savuton ravintola, ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Erilaisia ruokailuvaihtoehtoja voi varata. Asiakkaat voivat valita aamiaisen ja puolihoidon välillä. Mannermainen buffetaamiainen ja kattava illallisbuffet tarjoillaan joka päivä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä