Gregory's

Nydri, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Laundry Service
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room

Tietoja hotellista

Tervetuloa hurmaavaan hotelli Gregory'siin, joka sijaitsee Nidrissä Lefkaksen saarella. Hotellin omistaja Verykios Grigorios perheineen toivottaa kaikki vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Täällä majoitut loistavalla paikalla, ja pääset nauttimaan kotoisasta ilmapiiristä ja viehättävästä ympäristöstä.

Tietoja hotellista

Hotel Gregory's on yksi Apollo Mondo Local -hotelleistamme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Nidrin hiekkarannalla, josta löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Rantapyyhkeet lisämaksusta. Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä viehättävästä satamasta, jossa on kala- ja äyriäisravintoloita sekä viihtyisiä tavernoita.

Nauti hyvästä ruoasta

Ravintola AMMOS sijaitsee aivan rannalla, ja ravintolan valikoimasta löytyy kreikkalaista ruokaa päivän jokaiselle aterialle. Ravintolan kokit käyttävät ruoanlaitossa parhaita paikallisia raaka-aineita ja tuotteita kuten oliiviöljyä, oliiveja, hunajaa, salamia, linssejä, oreganoa ja teetä suoraan vuorilta. Rannalta löytyy baari, joka tarjoaa virkistäviä juomia.

Lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Hotellissa ei ole vastaanottoa, mutta ravintola Ammosin henkilökunta auttaa sinua tarpeen tullen.

Tutustu ympäristöön

Hotellilla on ihanteellinen sijainti jos haluat tutustua Nidriin ja Lefkasiin. Vuokraa auto, ja lähde tutustumaan ympäristöön omatoimisesti, tai osallistu Apollomatkojen retkelle. Yksi suosittu tapa on vuokrata vene, jonka avulla pääset piilotetuille rannoille ja lahdille. Hotellin lähellä on monia ravintoloita, kauppoja ja baareja. Nidrissä ja sen ympäristössä on useita rantoja.

Lue lisää Apollo Mondo Local -hotelleistamme.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä