Globus Hotel

Sunny Beach, Bulgaria Lippu - Bulgaria

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Etäisyys rannalta: 20 m
  • Etäisyys keskustaan: 0 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Aamiainen/puolihoito
  • built_year: 2003 (remontoitu 2014)
  • transfer_time: 40 min
  • room_minibar
  • room_floor: Kokolattiamatto
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 8
  • credit_card: Visa, Mastercard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 396

Tietoja hotellista

Sijainti on kaikkein tärkeintä!
Asuessasi Globuksessa asut todellakin lähellä kaikkea mitä Sunny Beachillä on tarjota! Hotellin sijainti on hyvin keskeinen ja Sunny Beach avautuu heti ovien ulkopuolella. Useimmat viihtyvät allasalueella, joka on suositun ja vilkkaan rantapromenadin lähettyvillä. Täältä on vain 20 metriä rannalle, ja vain kivenheiton päästä löytyy kukkakatu, jota pidetään Sunny Beachin ytimenä.

Kaikissa huoneissa on parveke ja sinulla on mahdollisuus varata huone merinäköalalla, jolloin voit parvekkeella ollessasi tarkkailla mitä rannalla, meressä ja vilkkaalla rantapromenadilla tapahtuu.

Hotelli on hieman vanhempi, mutta sijainti keskellä Sunny Beachia on uskomaton. Hotelli on täydellinen valinta kun haluat asua lähellä kaikkea, etkä vain viettää lomaa hotellihuoneessa.

Viilentävä allas ja houkutteleva meri
Hotelli on aivan rantapromenadin vierellä ja tästä syystä onkin helppoa vilvoitella niin altaassa kuin meressä, sillä rannalle on matkaa vain 20 metriä. Useimmat viihtyvät allasalueella ja täällä vallitsee mukava lomatunnelma. Allasbaarissa myydään viilentäviä juomia, snackseja ja jäätelöä janon tai nälän yllättäessä. Altaan yhteydessä on pienempi pyöreä lastenallas.

Allasalueella on aurinkotuoleja ja varjoja, mutta koska kysyntä on suurta, niin monet valitsevat loikoilla alueella omien pyyhkeiden päällä.

Hotellin toisessa kerroksessa on suuri sisäallas, joka on käytettävissä. Sisäaltaan yhteydessä on terassi, jossa on mahdollista nauttia auringosta hieman rauhallisemmassa ympäristössä kuin suuremmalla pääaltaalla.

Rantapromenadia pitkin pääset rannalle nauttimaan viilentävästä pulahduksesta Mustaanmereen. Sunny Beachin ranta on noin seitsemän kilometriä pitkä, leveä ja mukavan hienohiekkainen. Voit halutessasi maata hiekalla pyyhkeen päällä tai muutoin rannalta löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, joita voi vuokrata.

Hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, joten suosittelemme sinua ottamaan oman kotoa mukaan tai ostamaan tämän kohteessa.

Valitse aamiainen tai puolihoito
Asuessasi Globuksessa aamiainen sisältyy hintaan, mutta voit halutessasi ostaa puolihoidon, jolloin myös illallinen kuuluu tähän. Molemmat ateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa ja hotellilla on kaksi ravintolaa, yksi kummassakin hotellirakennuksessa.

Mikäli kaipaat vaihtelua tai tahdot löytää sopivan lounaspaikan, niin ratkaisu on lähellä. Keskeisen sijainnin takia lähettyviltä löytyy useita eri ravintoloita, joiden väliltä valita.

Janon yllättäessä voit valita suuren aulabaarin tai allasbaarin väliltä. Aula on tilava ja valoisa, mikä houkuttelee useimpia hengähtämään hetken sohvilla.

Lisämaksua vastaan

Juomat, snacksit, jäätelö, lounas, sekä illallinen ilman puolihoitoa.

Nauti täydellisestä sijainnista
Haluamme vielä kerran hehkuttaa hotellin parasta ominaisuutta, nimittäin keskeistä sijaintia lähellä kaikkea. Astuessasi ulos hotellilta olet jo keskellä vilkasta rantapromenadia, joka huokuu iloista tunnelmaa aamusta iltaan. Täältä löydät useita kojuja ja kauppoja, sekä runsaasti viihdettä ja hauskoja aktiviteetteja jokaiseen makuun.

Mikäli kaipaat hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa, niin hotellilla on mahdollisuus pelata biljardia, ilmakiekkoa tai testata kuka on taitavin keilailussa.

Wifi on käytössä hotellialueella lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, ilmakiekko, keilaus, wifi.

Mahdollisuus huoneeseen merinäköalalla
Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja valoisia. Huoneissa on keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, kokolattiamatto, minibaari, joka täytetään päivittäin (lisämaksua vastaan) sekä parveke. Halutessasi voit varata kahden hengen huoneen ylimmästä kerroksesta, josta avautuu upea merinäköala.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle
Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 m² ja huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa, sekä lisäksi nojatuoli, jonka voi avata lisävuoteeksi. Levitettynä tämä on mitoiltaan 175x65 cm, joka on pienempi kuin useimmat lisävuoteet yleensä. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Tämän huonetyypin voi myös varata ylimmästä kerroksesta, jolloin voit nauttia upeasta merinäköalasta omalta parvekkeelta.

Perhesviitti, 2-4 hengelle
Perhesviitti on kooltaan noin 30-35 m² ja makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Olohuoneessa on vuodesohva, joka on levitettynä mitoiltaan 180x145 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Rentoudu hotellin spassa!
Hotellilla on pienempi spa-osasto, jossa voit käydä saunassa, turkkilaisessa saunassa tai nauttia rentouttavasta hieronnasta.

Lisämaksua vastaan

Sauna, turkkilainen sauna sekä kaikki hoidot.


Keskeisen sijainnin vuoksi hotellille voi kantautua jonkin verran ääniä.

Tallelokerot arvotavaroiden säilytykseen löytyvät vastaanotosta (lisämaksua vastaan).

Hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, joten suosittelemme sinua ottamaan oman kotoa mukaan tai ostamaan tämän kohteessa.

Aurinkotuolien kysyntä allasalueella on kova, joten useat vieraista valitsevat loikoilla pyyhkeiden tai ilmapatjojen päällä.

Huomioithan, että vuodesohvat kahden hengen huoneissa ovat pienempiä kuin useimmat lisävuoteet yleensä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä