Globales Acuario

Puerto de la Cruz, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Teneriffan eteläinen lentoasema (TFS): 93.3 km (1 hour 6 mins)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Puerto de la Cruzin yläpuolella kaupungin San Antonion alueella, vain 100 metrin päässä julkisen liikenteen yhteyksistä. Se on noin 2 km päässä keskustasta ja rannasta.

Hotellissa on 99 huonetta, joista 5 yhden hengen huonetta ja 68 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 6 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Nuoremmille vieraille on myös leikkipaikka. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellin lääkäri. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on keittiö ja kylpyhuone, ja tuuletin varmistaa juuri oikean lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Asiakkaat voivat myös varata erilliset makuuhuoneet. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Muita ominaisuuksia ovat puhelin, TV ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaat ovat ihanteellisia harjoitteluun ja rentoutumiseen. Saatavilla on aurinkoterassi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin vapaa-ajan vaihtoehtoja ovat tennis, golf, pöytätennis ja solarium. Asiakkaat voivat myös pelata biljardia ja heittää tikkaa lisämaksusta. Tanssiklubi tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien ravintola (syöttötuoleineen), ruokasali, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Aamiaiseksi ja illalliseksi valmistetaan herkullinen ja monipuolinen buffet.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä