Hilton Salwa Beach Resort & Villas

Doha, Qatar Lippu - Qatar

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Hamad International Airport (DOH): 91.1 km (1 hour 8 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 4
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Hilton Salwa Beach Resort & Villas on moderni hotelli, jossa on paljon palveluita koko perheelle. Hotelli sijaitsee Qatarin länsirannikolla aivan rannalla ja venesataman vieressä, runsaan 80 kilometrin päässä Dohasta. Hotellin valoisissa huoneissa on qatarilainen sisustus ja huoneisiin mahtuu jopa neljä henkeä. Hilton Salwa Beach Resort & Villas -hotellissa on useita allasalueita, jotka sopivat sekä pienille että suurille hotellivieraille. Allasalueella on mukava viettää lämpimiä lomapäiviä aurinkotuolissa varjon alla. Jos mieluummin vietät rantaelämää, hotellin rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vapaasti käytettävissäsi. Nälän yllättäessä voit ruokailla buffetravintolassa tai valita kolmesta à la carte -ravintolasta mieleisesi. Tarjolla on italialaisia, arabialaisia, kiinalaisia ja paikallisia ruokia. Kun kaipaat jotain juotavaa, hotellin kolmessa baarissa tarjoillaan vilvoittavia juomia.

Hilton Salwa Beach Resort & Villas -hotellissa järjestetään useita erilaisia aktiviteetteja niitä kaipaaville. Voit treenata hotellin kuntosalilla, ja jos pallolajit kiinnostavat, voit pelata koripalloa, squashia tai tennistä. Jos pidät vesiaktiviteeteista, rannalla on tarjolla kajakkeja, SUP-lautoja ja polkuveneitä.

Hotellin vieressä on suuri vesipuisto, jossa on useita vesiliukumäkiä ja huvipuisto, jossa on erilaisia laitteita. Alueella on myös useita ravintoloita, joista yksi on vedenpinnan alapuolella. Hilton Salwa Beach Resort & Villas -hotellin vierailla on vapaa pääsy vesi- ja huvipuistoon. Hilton Salwa Beach Resort & Villas sopii sinulle, joka etsit modernia ja korkeatasoista asumista rennossa ympäristössä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä