Sunset Hotel

Cefalù, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Baari
  • Lentokenttä Palermo (PMO): 98.9 km (1 hour 18 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu ja hotellibussi. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Parvekkeelta tai terassilta on merinäköala, jotka ovat joidenkin huoneiden vakiovarusteita. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Siellä on myös tallelokero ja kirjoituspöytä tai lisämaksusta minibaari. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Urheilu- ja vapaa-ajan toimintaa tarjoavat hotelli ja ulkopuoliset operaattorit. Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa.

Ruokailupalveluihin kuuluu kahvila ja baari. Täydentävä aamiainen tarjoillaan päivittäin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä