Planas Hotel Salou

Salou, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 20 m
  • Lentokenttä Barcelona–El Prat Airport (BCN): 101 km (1 hour 8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee Saloun sydämessä, kadun toisella puolella hiekkarantaa vastapäätä. Nautical Club sekä monet kaupat ja ravintolat ovat lähistöllä, ja hotellista on 10 km:n matka Reusin lentokentälle.

25 yhden hengen huonetta ja 75 kahden hengen huonetta sijaitsevat 4 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja juomaautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, kampaamo ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on faksi ja kopiokone.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on savuttomia ja savullisia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on myös allasbaari. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, tennis ja ratsastus. Vesiurheilun ystävät voivat nauttia purjelautailusta, vesihiihdosta ja purjehduksesta. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, pöytätennis ja biljardi. Wellness-alueella on tarjolla spa- ja hierontahoitoja.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ateriapalveluita. Puolihoidon ja täysihoidon voi varata. Aamiaiseksi valmistetaan joka päivä herkullinen ja monipuolinen buffet, ja lounas- ja illallisaikaan voi tilata kiinteän menun. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja, piknik- ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä